Neden tuhaf yetişir yetişme olur..
Özgüvensiz
canım
Öfkeli ailesine, herkese nazik görünür..
Neden
Neden yaşanıyor bu dünyada
Neden tuhaf yetişir yetişme olur..
Özgüvensiz
canım
Öfkeli ailesine, herkese nazik görünür..
Neden
Neden yaşanıyor bu dünyada
Bu evin en büyükleri için geçerli acemilik yetiştirme olabilir yük en büyükde sende mi en büyüksün
Aynen
Bir hata olur exra laf ederler sen büyüksün en büyük olmak kötü abim ve ablam olması çok isterdim bu arada canını sıkma lütfen 🙂🙏
Peki
Öyle öfkeli ve sinirliyimki yazsam destan olur kafayı yemektense hazmediyorum canını sıkma diyiyorum ama ister istemez benim dahi canım sıkkın galiba ölünce rahatlayqcaz
Aynen ölüm rahmettir..
İnsanı yoran anlaşılmamaktır en büyük yoran ve yapmadın bir şeyi yapmışsın gibi finanse etmeleri beni delirtiyor ben akvaryum aldım onları izliyorum hayvan besliyorum araba ve motorla yüksek hızlara çıkınca sakinleşiyorum inançlı insana benziyorsun dua et kaderi değiştiren dua dır
Elhamdülillah inançlı yım ama yoruldum iyice dua ediyorum kabul olunur mu bilmiyorum ediyorum duami
Senin isteklerin Allaha ağır gelmez neden ümitsizsşn ümitsizlik şeytan vesvese umut allahtan hz Yusufu alıp saraya sultan yapan rabbin
Hz yunus balıktan alan
Rabbin gücü büyük sen yıldız istersin Allah ay nasip eder
Kesinlikle öyle hayırlısı dilerim
İnşirah oku rahatla hayatta en önemli şey sensin başkası değil kendini üzmeye değmez olan bize oluyor mutlu ol herzaman
Peki okurum . Kendim bosverdim ben gerek yok bana mutluluk
Neden bu kadar karamsarsın niye kendinden vazgeçiyorsun asıl mutluluk sana yakışır müsaden varsa konuşabilirimiyiz
Burası iyi böyle konuşmak istemiyorum..
Hayat yaşantıları yaptırdı.. iyiyim böyle
Ne yaşadın bu kadar ne başına geldi bu kadar karamsar ve olumsuz olman normal değil dünya yükü ne yaptı sana bu kadar
Arkadaşça sohbet dertleşmek için dedim Burdan da konuşurum
Yaptı iste birşeyler boş ver
Ben bazen senin düştün boşluğa düşünce şunu yaşadım dert sadece bende var zannederdim meğerse derdiyle ölenler var başına ne gelirse gelsin yüzündeki gülümseme düşürme hayat acımasız olabilir ama Gülüşünle dünya cezalandır hem sünnet hemde hayatta sen önemlisin Allah çektiğin sıkıntıları unutturacak mutluluk versin sana 😊
Amin
Amin misli sana olsun diğer soruların mutluluktan sorarsın 🙂
Hayırlısı belki gideriz siteden
Bunu duyduğuma üzüldüm biraz iyi insanlar az burada
Yapacak bir şey yok
Haklısın umarım kalırsınız
Bakalım
Şimdi kendinize gelin gülümseyin olumsuz bir şey yok 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 bulundun ortamda 🍫 🍫 🍫 🍫 varsa tüketin mutlu olun mutlu olmak için büyük sebebe gerek yok bak Allah seni yaratmış sana değer vermiş kendi kıymetini bil evde varsa tatlı tüketin iyi gelir
Peki..
Baya yorulmuşsun belli seni ne mutlu eder?
Hiç bırsey
Okadarda olamaz şimdi kız gerçekten ne bu karamsarlık
Olumsuz yaşamış olabilirsin kendini de bu kadar bırakma
Nedem
Hayallerin umudun rabbin yokmu? Var şükür dimi çok şükür hayyatasın mutluluk çok basit gülümseme sebeb olmak mutluluk bu kadar kendini bırakma
Peki.. peki
Peki bu iş bitmez açık konuşayım anlatırmısın nasıl bu hal aldın?
Anlatmay
100 yaşındaki nenelerin yüzünde hayat sevinci var herşeyi tek başına halletme konuşmak istersen yazarsın fazlada zorlamak istemiyorum seni ama bu durumun iyi değil şimdi zorlasam olmaz ama bu döngüden çık bu arada isminiz nedir?
Denerim çıkmaya bu durumdan ismimi söylemiyorum ulu ortada aynen konuşmak istesem yazardım bu
Deneme yok şimdi başla artık bu iyi değil senin için diyiyorum yaşlanır ve yıpranırsın stres ve sinir iyi değil
Mesaj atarsınız söylersiniz ben seyit memnun oldum
Peki başlarım.. memnun oldum
Peki yok başladınız artık üzülmek stres ağlamak yasak bundan sonra ilk önce sen mutlu ol sonra cevreni mutlu et
Tamam
🍫🍫🍫 Çikolata ismarliyorum hele şükür sonunda 🥳🥳🥳😂😂😂 böyle ol hayata karşı deli ol kafana takma yeni video izledim diyorki bardak bizden uzun yaşar bir yere bırak dursun 1000 sene geçse orada durur ama o 1000 sende çok insan ölür doğar bardak gibi olacaz ahiret mutluluk için
İnşallah
Dediklerim kolay değil ama yapması aklındaki olumsuz düşünceler suya bırak akıp gitsin güzelliklere doldur
Ne olsa şu an mutlu olursun
Lunapark gitmek isterdim
Ne güzel şu an yakınında var mı peki
Var gidemem ki özgür değilim
Neden peki? Kız arkadaşlarınla bir çıksan ya da sen organize etsen olmazmı
Aileden dolayımı
Yok ki arkadaşım 😂😂
Ezigin tekiyim
Lütfen kendine olumsuz konuşma asla ezik değilsin bunu kendine söyleyen emin ol mükemmel insansın ben arkadaşınım artık
Peki kardeşin varsa onu alıp götürsen olur mu
Olmuyor ki
Niye
Bırakmazlar öyle o
Akraba var mı yaşıt dengin
Var evli ler
Onlar gelmezmi senle
Çekirdek ailem izin vermezki. boş ver iyiyim
Anladım Ah şu aileler atsan atılmaz satsan satılmaz
Başka yapaçağını mutlu eden ne var peki
Müzik dinlemek
Neler dinlersin peki
İlahi
Aaaaa şaşırdım bu cevap beklemiyordum süpersin sen hangi sanatçı daha çok ne güzel
Hepsi güzel ilahilecilerin
Dimi Abdurrahman önül celladin ada birde def olanları daha çok seviyorum
Maşallah baya güzel yaptıkların var
Teşekkürler
Rica ederim
Nerelisin bu arada
Söylemesem olur mu
Olur tabi sorun değil
Bundan sonra keyfinize bakın kahve yapıp hayatın tadını çıkartın
Tamam inşallah
Başlıyoruz artık 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
İnşallah 🌷 inşallah
Selam dua ile canın sıkın olursa konuşuruz kendine iyi bak görüşürüz yine 🙂
Aleyküm selam görüşürüz sende
👍🙂
Çok teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
Hayatta gerçek düşmanın aslında ailen olduğunu anlayınca kafandan vurulmuşa dönüyorsun
🤷
İlk çocuk genelde “prova çocuğu” oluyor 🤱🏼 Aile neyi nasıl yapacağını bilmediği için beklentiyi yüksek tutuyor, eleştiriyi bol veriyor, övgüyü kısmayı unutuyor. Hep “örnek ol” baskısı, “sen ablasın/abisin” yükü derken çocuk içten öfkeli, dıştan kırılgan büyüyor. Unutma, suç sende değil, roller yanlış dağıtılmış. Annelerin de yazılım güncellemesi lazım 😉
Cevap
5Cevap
En büyükler ya el üstünde tutulur ya da tüm ağır işler yaptırılır
Kafanıza takmayın boş ver zamanla geçer
Bu sözden öyle nefret oldum ki
Nefret ediyorum nu kadar nedeni
Küçük çocukların kaderi böyle sanırım
Sen misin o
Böyle sorular bıktım 😒
Hmm napalim
Sus yazmayabilirsin
😀🤣🤣