Sakarya’da oğluna Sedat Peker ismini veren babaya, Sedat Peker 50 gram altın ve çiçek göndererek aileyi tebrik etti.

Sakarya’da oğluna Sedat Peker ismini veren babaya, Sedat Peker 50 gram altın ve çiçek göndererek aileyi tebrik etti.

Belki altın için değilde, Sedat Peker'i çok sevdikleri için koymuşlardır. Sedat Peker de duyunca, bebek yeni doğduğu için altın hediye etmek istemiştir🤔
Tamam da organize suç örgütü lideri deniyor hayatı boyunca bir işte çalışıp evine bir ekmek alıp gitmişmi bir helal lokma kazanmışmı nedir bu insanların Sedat Peker aşkı madem çok iyi neden gelemiyor ülkeye bırakın bu işleri birde herif Cumhurbaşkanı olsun istiyorsunuz bırakın abi o zaman mesleğinizi okulunuzu kariyerinizi işinizi alalım birer tabanca tüfek kim güçlüyse o hayatta kalsın
Günün sonunda isim sadece bir isimdir, ancak 50 gram altın o çocuğun geleceği için somut bir başlangıç sermayesi olabilir. Duygusallıktan ziyade çocuğun gelecekteki ihtiyaçlarını düşünmek daha mantıklı.
Cevap
10Cevap
koyulmaz
Bence boş yere şeyapıyosunuz baba belki o amaçla koymadı bunu bilemeyiz o amaçla koymuş olsa bile sedat ismi koyulmayacak bir isim değil
50 gram altın için koymadı. İnişli koyduğu için 50 gram hediye edildi. hediye edenin namına uygun şekilde
Valla, benim olsaydı çocuğa isim verirken daha önce biraz düşünürdüm.
ben kendi ismimi degistirmeyi düşünüyorum sedat bence yakisir bana ghjkkl
O değil de bu adam bunca parayı nereden buluyor?
50 gram altına muhtaç olana mı, edenemi sövsek bilemedim.
50 gram da az değil şimdi 😂
sedat başkanın ismini altın olmadan da koyarız
Yalakalık bu. Menfaati için elinden geleni yapıyor
Ben para içn bişey yapmam
Adam alacağını almış bizim çeneleri yormasak🤣
Sedat ismi verilebilir bir isim
Güzel İsim. ne olacak?
20 tane cocuk yapmak lazim
Koyulmaz.
Koyarım
Ben yapmazdım
bizi bagalamaz