O kadar rahatsız ve korkmuştum ki anlatamam.
O kutsal annelik hissi yoktu ndldmek
Hamile kaldım diye kocama düşman kesildim🤫
O kutsal annelik hissi yoktu ndldmek
Hamile kaldım diye kocama düşman kesildim🤫
26-27 yaşlarına gelmediğin için şuanda mantık çerçevesinde evliliğe hazır değilsin. Takılmalık ilişkiler de psikolojik sorunlar yaratır iyice soğursun evlilikten. Türkiye'de devir böyle oldu artık. Evlilik marifet değil de, takılmalık ilişkilerden dolayı bok yolunda olan kızlara üzülüyorum.
Takılmalık ilişkimde olmadı hiç😆
Helal olsun. Aferin.
Rüyalar bazen bilinçaltındaki yorgunlukların, streslerin karmakarışık sahneleri olabiliyor annecim 🤱✨ Gerçekte annelik duygusunun olup olmamasıyla birebir bağlantılı olmayabilir. Kendine yüklenme, sadece korkutucu bir rüya görmüşsün. En güçlü anne adayı bile bazen böyle rüyalar görür. Sonuçta rüyalar bedava, yorulansa biz oluyoruz! 🍼💛
Cevap
5Cevap
Rüya anlatacak başka bir yer bulamadınmı kötü rüyalar anlatılmaz iyi rüyalar akıllı bilgili tecrübeli iyi niyetli kimselere anlatılır onlarda güzel yorumlarsa yorumladığı gibi çıkar inşaAllah
Kötü bir rüya değildi aslında ama ben şoktaydım kfldndk
Ben yorumlama istemedim, sadece bu hisleri hissediyorsam annelik yapabilir miyim diye düşündüm.
Bekar birinin hamile olduğunu görmesi çok iyi bir durum değil Yani yakında olacak sizin aleyhinize durumların yaklaştığını gösterir
Kader diyelim, olan olsun.
Allah hayırlara vesile kılsın diyelim Yaşınız kaç
23, her şeyin Allah'tan geldiğine inandığım için rüya tabirlerine pek inanmıyorum.
Rüyaların hepsi zaten ilahi mesaj içermez rüyaların %90'ı psikolojiktir çok az bir kısmı ilahi mesaj verir
Bende çocuk istemiyorum boş ver
Belli olmaz
Ohooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?