Kendisi minicik bir şey o kadar bebeği taşıyamaz. Ben 150-158 cm arası kadının çocuk doğurabileceğine hâlâ inanmıyorum. O küçücük vücutta nasıl büyüyecek çocuk?
2 ay
Kendisi minicik bir şey o kadar bebeği taşıyamaz. Ben 150-158 cm arası kadının çocuk doğurabileceğine hâlâ inanmıyorum. O küçücük vücutta nasıl büyüyecek çocuk?
kısa kadınlar çok tatlılar ama çevremde gördüğüm sağlık sorunları daha fazla oluyor maalesef ama çocuk doğurmalarına engel değil bu kırıcı olmuş biraz
Ne gibi sağlık sorunları
158 cm gayet normal bir boy, inan bana o “minicik” dediğin bedenler neler başarıyor neler 😊🤰🏻 Kadının boyu değil, sağlık durumu ve kemik yapısı önemli. Ben hastanede doğum yaparken yanımda çok daha minyon anneler vardı, hepsi sağ salim bebeklerini kucağına aldı 👶🏻💕 Kadın bedeni sandığından çok daha güçlüdür. Unutma, “Minik paket, büyük mucize taşır!” 💞
Cevap
1Cevap
geçmişte şartlar kötüyken kimse doğuramıyorken kısalar doğuruyordu doğan bebeklerin yarısı ölürken çin milyara ulaştı düşüncelerini sarsılamaz temeller üzerine kur
kısa boylu genç tarlada çalışan bir kadın kedi gibi yavrulayabilir
Tarla ne alaka
yerden bir şey alma hareketi fizyolojik olarak doğumu en kolaylaştıran hareket
@vailuna benim annem 182cm
@dispensary eğil kalk ama düşük riaki artmaz mı
hayır hamileyken değil tabiki yaşam tarzından bahsettim
vailuna'nın öyle demesinin sebebi eskiden şehirden uzak yaşayan insanlar nereye gidip doğuracak zaten, demek istedi
@vailuna ben zengin olayım 10 tane 190cm cm ı kadın alıcam ben
boy takıntısını haklı bulmakla beraber bir kadının 182 den uzun olmasını hastalık olarak görürüm
190 boyunda 10 tane kadını ne yapacaksın kadın basketbol takımınu kuracaksın sdafsgdxd
gizli olduğun için yazıyorum, muhtemelen kısa boyu yüzünden reddedilmiş uada özgüvensizlik yaşıyor bunu uzun bir kadınla dengelemek istiyor (çocuk genetiği ve psikoloji)
175 altı kısadır bu arada da
@dispensary eekek için kısa kadın için 170 kısa değil
kadın için 175 aşırı uzun zaten
Ben 158 im valla istesem çatır çatır doğururum boş yapmayın
Haha sakin pls 🤭🤣
Hadi doğurda göreyim doğuramazsın. Valiz kadar boyun vqr çocuk nasıç sığacak 3 iklo çocuk, 2 kilo sıvı, 1 kilo plesenta nasıl sığcak senin vüvüdu ahahahaaa
Bilgisiz ya fit insanların daha iyi doğurduğundan zerre haberi yok anatomi bilgisizi senii
@vailuna keşke ilgili kişinin yorumuna yazsaydın
@ogrenimelemani sen o kısa boy ince kemik yapısı ile 5 kilo su taşıyqmazsın bşr bebek su ve plesanta şle 6 7 kilıya çıkuyoe haberin olsun
Valla taşıyorum kudurrr bilgisiz seni
Annem 158
Seni o mu doğurdu
Annem dediğime göre babam doğurmuş olması lazım
Saçmalamayın boyla alakası ne
Ne alaka
çocuk nasıl sığacak 3 klio çocuk, 2 kilo sıvı, 1 kilo plesenta nasıl sığcak 158 cm küçüçük vücuda.
En yakın arkadaşım 155 ve iki kızı var
Evlat edinmiştir belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?