Merak ediyorum bunu cidden ciddi düşünmeyen derken resmi nikah istemeyen ama çocuk isteyip ve çarşafa girmesini isteyen sonra kadının çalışmasını istemeyen erkek amacı nedir
3 ay
Merak ediyorum bunu cidden ciddi düşünmeyen derken resmi nikah istemeyen ama çocuk isteyip ve çarşafa girmesini isteyen sonra kadının çalışmasını istemeyen erkek amacı nedir
Merhaba, bir erkek geliri yeterliyse karısının çalışmamasını isteyebilir, ama sadece bunu isteyebilir diretemez dayatamaz. Tesettür dinin emridir, hatırlatır ama zorlayamaz, kadının kendisini kanunlar önünde koruduğu belkide tek somut şey resmi nikahtır. Bunu yapmaması,. aslında genel anlamda kadının kendi hükmünde kalması, hakkını dahi arayamaması içindir. Uzak durun böyle adamlardan
Böyle bir yaklaşım bana güven ve sorumluluk almadan hayat kurma isteği gibi geliyor. Resmi nikah yok ama çocuk olsun, kadın çalışmasın… Bu biraz yükümlülükten kaçıp kontrolü elinde tutma isteği gibi duruyor. Evlilik emek ve eşitlik işi, tek taraflı kuralla yuva olmaz. 👩👧👦💛 Unutma, sağlam temel yoksa ev ilk rüzgârda sallanır, anne sözü 😉
Cevap
3Cevap
Kapatma yapmak istiyor seni. Nerden bulursunuz böyle hayvanları anlamam. Ama sizde sorun olmali
Bu ne lan? Arkana bakmadan kaç git böyle hayat mı olur
Evine hizmetçi yatağına karı çocuğuna bakıcı işi bitince kolay konsunn kapıya amaç bu
İlginç ve bomboş tipleri hayatınıza alıyorsunuz sonra şikayet ediyorsunuz bu da ilginç
Köle arıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?