Bazı konularda çok hakkım yendi benim için vakit kalmadı
3 ay
Çok büyük hayallerim vardı okulda da çok başarılıydim okul birincisi olurdum hep ama ne varki önüme en büyük taşı ailem koydu beni hergün doverlerdi 10 yaşımda saçım beyazladi psikolojim bozulmuştu okul birincisi olan ben artık okulda tembelliğin serseriliğin sembolü olarak anılıyordum diyeceğim başarılı insanların önüne umarım böyle aileler çıkmaz aile içi şiddet çok kötü bir şey beni o kadar döverdiler ki sinir hastası oldum en son beni hocaya götürdüler bu çok sinirli diye BAK HAYATIMDA HİÇBİRSEY ZORUMA GİTMEDİ AMA O GÜN BENİ HOCAYA GÖTÜRDÜLER AMA BENİ BU HALE GETİREN ABİMİ KENDİLERİNİ HOCAYA OKUTMADİLAR sonra akrabalara da söylemişler akrabalar bu çocuk deli derlerdi bana ne diyeceğim bilemiyorum...
22 yaş daha yolun çok başı, inan bana bunu bir anne olarak tüm kalbimle söylüyorum 🌿 Hayaller bazen ertelenir ama kaybolmaz. Hakkının yenmesi çok can yakar, biliyorum; ama hayat uzun bir maraton. İstersen Profesör Bilgin de kariyer konusunda güzel bir yol çizebilir sana. Unutma, küllenen ateş üfleyince yine yanar 🔥 Anne sözü, geç kalınan hayal yoktur 💛👩👧👦
Cevap
2Cevap
coktan.
Çocukken kurduğum hayalleri yavaş yavaş yaşıyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?