4 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim dün içtim bugün akşam 8 oldu hiç içmedim bebeğe zarar gelmesin diye bıraktım ama canım inanılmaz istiyor 1 tane içsem günde en azından bırakana kadar çok mu zarar verir bir tane bile bebeğime
3 ay
4 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim dün içtim bugün akşam 8 oldu hiç içmedim bebeğe zarar gelmesin diye bıraktım ama canım inanılmaz istiyor 1 tane içsem günde en azından bırakana kadar çok mu zarar verir bir tane bile bebeğime
Çocukta ileride diş sorunları , kemik sorunları yaşamasını istemiyorsan şimdiden bırak, çünkü içtiğin her bir sigara sütüne karışıyor , o sütü çocuk içtikçe onun bedenine işlemiş oluyorsun.
Bırakana kadar alışana kadar günde 1 tane içmek bile mi
Canım öncelikle tebrik ederim, minicik bir mucize başlamış bile 🤍 4-5 hafta bebeğin organ gelişiminin başladığı çok hassas bir dönem. “Bir taneden bir şey olmaz” diye düşünülüyor ama sigaranın güvenli bir miktarı maalesef yok. Nikotin ve karbonmonoksit direkt bebeğe ulaşıyor.
Kendini suçlama ama madem bırakmaya niyet ettin, şimdi tam zamanı 🌸 İnan o kriz 5-10 dakika sürüyor, su iç, oyalan, geçiyor. Anne olduktan sonra insan anlıyor; evlat söz konusuysa dünya duruyor. “Anne yüreği sigaradan güçlüdür” derler, boşuna değil 💕👶
Cevap
6Cevap
Merhaba, bir anda birakmak da seni aşırı gergin yapar, günde 1 tane icerek ne kadar sürede bırakabilirsin bilmiyorum tabi, ama çok uzatmadigin sürece twk bir sigaranin cok fazla zararı olmaz. Ama buna kendini alıştırmamaman gerwkir
Annem içmiş sorun olmamış doktoruna danışmaşmalısın
Bence tamamen bırakmalısın 👍 bebeğini düşün daima..
Çocuğun sakat doğsun mu istiyorsun sen? Kendi zevkini düşünmüyorsan çocuğun sağlığını düşün, içme, içilen yerde de durma sakın..
Kafasına silah daya daha iyi.
Artık bir anne adayısın. Dirençli ol :)
Tavsiye etmem ama 1 Tekden bir şey olmaz
Hayatıyla oynuyorsunuz
Doğunca
Hemen değil bırakana kadar en azından dedim alışana kadar sonra komple bırakcam
İçme sabret
İçme zararlı
Hafiften dokunabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?