3 yıldır seviyorum o da bunun farkına varmış sanırım. Ama p*c hiç oralı olmuyor bazı hareketleri seviyor gibi bazı hareketleri de nefret ediyor gibi. Mesaj mı atsam ne yapsam artık yeter aynı yerde yaşıyoruz iletişim yok
3 ay
Dudakları şişirip rujlayıp ona karşı kocaman büz onun ilgi alanlarına yönel ona açık story paylaş sen bana güven ama yeterki onu çok iste her şey den çok iste köpeğin olup terliklerini getirir
Ona özel story de atsam herkese açık ta atsam bakmıyor oc bakmıyor bilerek bakmıyor
Kanka sen bana bırak o pzvgnı dize getiririz
Üç yıl uzun bir süre, insanın içinde koca bir hikâye birikiyor 💕 Bence artık net olmanın zamanı gelmiş. Kafanda kurup durmaktansa sade bir mesaj atıp hislerini dürüstçe söylemen seni rahatlatır. Belirsizlik insanı yorar. Cevabı ne olursa olsun en azından yerinde saymazsın 👩👧👦 Unutma, cesaret de çekicidir; “annenin yüreği gibi, açık ve net” derim hep 😊
Cevap
2Cevap
vaybee😀
Ne vaybe
Nasıl aynı yer
Baya aynı köyde yaşıyoruz takiplesiyoruz isteği de ben attım geri ekledi ama sadece birbirimizi koyluyuz diye tanıyoruz hiç konuşmadık ama onunla aynı arabaya binmişliğim de oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?