Ben bu durumda ne yapa bilirim?

İyi akşamlar arkadaşlar, baştan anlatmak istiyorum ki konuya böyle bi tık vakıf olmanız için.
Benim bir ablam var ve böyle 5-6 yıldır gebe kalmaya çalışıyor (yaşı var) zamanında istemedi ve şimdi istemeye karar verdi olabilir kendi kararı saygı duyarım ki olsun zaten olmamasını istemeyen kimse yok, ve bu süreçte işte 2 kere düşük yaptı, neyse işte bu da tabii bi 3 yıl önce oldu. Uzun lafın kısası abla son 3 yıldır tüp bebek yaptıracağım dedim ve biz de saygı duyduk yaptırsın dedik işte falan ve annem nedense hep ablamla beni birbirimize düşman etmeye çalışır daha doğrusu benim mutluluğumu asla paylaşamaz tek ablam paylaşabilir ve neyse ne hikmetse koca 1 sene içinde tüp bebek serüveni benim düğün zamanıma denk gelmişti işte neyse üzüldüm haliyle en özel günümde gelemeyecek diye derken neyse tek nikahıma gelemedi ama tabii ki en son artık misafirler kalkacağı zaman annem de böyle gere gere ablamı tanıştırıyor herkesle böyle o zaman dedim benim mutlu günümü bile kendi mutlu gününe çevirmek istiyor dedim ama içimden dedim asla kimseye yansıtmadım, tabii sonra evlendim ettim ve haliyle ben hamile kaldım… işte ablam aslında 1-2 sene sonra yapacaktı o yumurtalarını dondurmuştu işte vücudu hazır olmadığı için tıbben vs vs ama haliyle ben hamile kaldım ve tekrar tüp bebeğe başlamaya geldi benim oturduğum şehire. Tabii be mutluyum ablam geldi hadi inşallah onun da olacak çocuğu bu sefer inanıyorum derken bir de ne duyayım annem arkamdan millete maalesef onun oldu onun olmadı işte çok hızlı davrandı vs vs duydum, ve bu beni yıktı haliyle çok strese girmeye başladım, oradan da bir yandan beni arıyor bak sakın ablanı strese sokma çocuk için deniyor işte, ben de yani artık oturup ağlayacağım artık ya diyorum ben mi kafaya takıyorum yoksa affedersiniz ama bende mi var biraz geri kafalılık bilmiyorum ya artık şey düşünmeye başladım benim mutluluğumu söndürüp kendilerine çevirmeyi seviyorlar ha bakın tamam olsun olmasın değil ama neden hep benim özel zamanlarıma denk geliyor? Ben kendi kendime mi abartıyorum yoksa onlar mı kötü bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim..
Ben bu durumda ne yapa bilirim?