7 aylık bebeğim gündüz asla uyumuyor ve sürekli kucak istiyor, böyle bebeklerle nasıl başa çıkıyorsunuz?

Doğduğu günden beri gündüz uykuları hiç yok denecek kadar az kucak bağımlısı asla kucaktan inmek istemiyor kucakta olmasa bile beni sürekli yanında istiyor çok yoruldum artık hele son 1 aydır daha kötü uyumak için ağlıyor uyutuyorum en fazla 30 dakika sonra geri uyanıyor tekrar uyutmaya çalışıyorum uyumuyor sonra uyumadığı için ağlamaya başlıyor ama kendisi uyumuyor doktora götürüyorum bir şeyi yok normal diyorlar eşim ve ben bakıyoruz sadece desteksizim bebek arabasını sevmiyor onda durmuyor uyumuyor bebekler arabada uyur denir benim oğlum arabayı da sevmiyor uyumak bir yana binince 10 dakika sonra ağlamaya başlıyor sıkılıyor artık ne yapacağımı çok şaşırdım oyuncaklarıyla oynamak istemiyor 30 dakika zorla oynatıyorum sürekli beni yanında istiyor kucağımda olmak istiyor artık katlanamıyorum ve maalesef ki ekran vermeye başladım çünkü nefes alacak vaktim kalmadı ne yapacağımı şaşırdım benim gibi olup çözüm bulabilen var mı?

7 aylık bebeğim gündüz asla uyumuyor ve sürekli kucak istiyor, böyle bebeklerle nasıl başa çıkıyorsunuz?