bilinmedik bi sıkıntı geliyo düşünüyorum sanki içinden çıkamıyorum gibi bebeğim var yorulduğum için mi böyle oluyor
3 ay
Cevap
5Cevap
Merhaba, aslında bunun senin kaygılarınla ilgili olduğunu düşünüyorum, gelecek kaygısı, evliliğinde problem varsa onunla ilgili kaygilar, iş ya da maddi konularda kaygilar vs,,
Tabii bunlar da var sorumluluk var Çocuğuma bakmak zorundayım eşim Oruç olduğu için pek yardım etmiyor şu an işte ondan kaynaklı sıkıntım geliyor herhalde bilinmedik bir sıkıntı böyle huzursuzluk geliyor herhalde ondan kaynaklı
Bebeğin kaç aylık
6 aylik
Allah bağışlasın, emziriyorsundur, ki aslında daha küçükmüş, lohusa dönemin biteli de çok fazla zaman olmamış
Ne gibi şeyler düşünüyorsun
Bilmiyorum bir kelimeye takılıyorum mesela öyle gibi bir şeyler düşünmek de istemiyorum yani nasıl Ne yapsam bilemedim tavsiye verecekseniz olursanız dinlerim
Evde yalnız mısın? Esin yok mu? Tam anlamadım bir kelimeye takılıyorum derken? Ne bilim insan ölümü aklına takar onu düşünür sürekli vs gibi.
Haklisin normalde iyiyim ams aksam arada boyle sey oluyor
İnsan gece farklı kişiliğe bürünür. İster istemez f
Farklı düşünceleri aklına getirir
Sosyal çevren ne duruöda kuzenim
Pek yok Şu an evdeyim
Merhaba Yani ben de bilinmedik bu sıkıntı böyle hani içten çıkamayacağım gibi böyle Bunalım öyle olmuyordu şimdi bugün olmaya başladı yorgunluktan mı oluyor bebeğim var ona bakıyorum neden oluyor bilmiyorum yardım etsen tavsiye verirseniz çok memnun olurum
Sitresten kaynaklı ola bilir.
Evt yoruluyom
Merhaba Yani ben de bilinmedik bu sıkıntı böyle hani içten çıkamayacağım gibi böyle Bunalım öyle olmuyordu şimdi bugün olmaya başladı yorgunluktan mı oluyor bebeğim var ona bakıyorum neden oluyor bilmiyorum yardım etsen tavsiye verirseniz çok memnun olurum
Ediyor Şu an oruc biraz kaytariyo
Ay çok sağ olun inşallah düzelir
Sürekli evdeysen deşarj olamıyorsun
Bebegim var evet
Sikintim la ne alaka
Olur..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım o his var ya, anneliğin görünmez yükü resmen 😔 Bende de özellikle Kuzey bebekken ara ara gelirdi; sanki göğsüme bir ağırlık oturur, her şey üst üste binermiş gibi. Uykusuzluk, yorgunluk, sürekli sorumluluk… Hepsi birleşince insanın ruhu daralıyor 👩🍼🤍 Geçebiliyor ama kendine küçücük molalar şart. Unutma, anne de insan; pil bitince şarj etmeden çalışmaz 😅🌸