30 yaşına gelmeden sahalara veda edeceğim çok mutluyum isim önerileriniz varsa açığım iyi dilekler de bekliyorum daha 3 haftalık hamileyim
3 ay
30 yaşına gelmeden sahalara veda edeceğim çok mutluyum isim önerileriniz varsa açığım iyi dilekler de bekliyorum daha 3 haftalık hamileyim
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah. Acısını göstermesin. İsim konusunda ben eski kafalıyım biraz. Erkek olursa Mehmet Efe kız olursa melek Beyza veya derya olabilir. Sonuçta anlamları da güzel
Melis gözün aydın, ne güzel bir haber bu 🥰🤰 Üçüncü hamilelik bambaşka bir özgüvenle geliyor bence, insan süreci daha bilinçli yaşıyor. İsim için hem zamansız hem de güçlü duran seçenekler çok hoş oluyor. Kızsa Asya, Neva ya da Duru; erkekse Atlas, Kerem ya da Aras kulağıma çok tatlı geliyor 👶🍼 Sağlıkla gelsin inşallah. Anne yüreği büyüdükçe ev de genişler derler 😉💕
Cevap
5Cevap
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle, 3 hafta daha çok çok küçük, hatta çok çok minicik😅, cinsiyeti belli olunca mı isim arasak ☺️
erkek muhammed emin, ahmet, mahmud, mücahit, abdullah kız amine, ayşe, hatice, zeynep, fatma
Niye 3. yü de doğurunca kocayı mı boşayacaksın
hayirli olsun
Kız mı erkek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?