Merhaba benim altı aylık bebeğim var ve tekrar hamile kaldım sezaryen doğum yapmıştım tekrar doğum yapmaktan çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım doğumdan sonra eşimle de sarsıntılarımız oldu ben ona da pek güvenmiyorum
3 ay
Merhaba, Cs doğum sonrasında tekrar gebelik için 1 yıl ara verilmesini önerir genelde, ama gebelik ya da doğum konusunda bir problem yaşayacağını düşünmüyorum, ancak işin diğer boyutu çok önemli. Yani eşinle aranızda sorunlar varsa, ikinci bir çocuk doğurmak çok akıllıca değil
Allah yardimcin olsun.. dogum sonrasi sureclerde vs uyusmazlik olmasi normal.. ama bu tabi yorucu pozisyona gecmemeli.. bebegin cok kucukmus her ikisini birden emzirme hamilelik vs ayni and bi yardimcin var mi yakinlarinda bekar kiz kardes anne kaynana gibi yoksa ikinci cocuk ve klasik erkek rolunde baba ile zor.. psikolojin cok yipranir
Yok hiç kimsem
Canım merhaba, seni o kadar iyi anlıyorum ki… 🤍 Altı aylık bebekle yeniden hamilelik hem bedenen hem ruhen zorlayıcı olabilir. Sezaryen sonrası tekrar doğum düşüncesi korkutucu ama önce mutlaka doktorunla detaylı konuşman şart. Rahim durumu, iyileşme süreci hepsi değerlendirilir. Eşinle yaşadığın sarsıntılar için de açıkça konuşman, gerekirse destek alman çok kıymetli. Unutma, mutlu anne güçlü annedir 👩👧👦 “Anne güçlü olursa evin direği yamulmaz” derler ya, tam da öyle 💛
Cevap
9Cevap
Benşm arkadaş sezeryandan 2 ay sonra tekrar hamile kalmıştı 😅2 çocuğu arasında tam 1 sene var
Doğumu nasıldı korkuyorum ben
Güzeldi herhalde sormadım
Buyuk bir karar henuz yeni dogum yapmissiniz ve ilgisiz bir eşinizin oldugunu soyluyorsunuz ikinci cocuk ise buyuk bir risk gibi duruyor
Güvenmiyorsan niye yapıyon yani plastik geçirteydin
Yanlışlıkla olduğu
Yanlışlıkla diye bir şey erkek bilerek salmıştır
O zaten çok istiyor ben güvenmediğim için istemiyordum
Demekki isteyerek yapmış telefonu kurcala sen bi güven yoksa
Telefonu hep açık ortada olur ilgisiz buna zor bakıyor ona bakamaz diye
çok erken davranmışsınız
Kaza
eşin ne düşünüyor
O çok istiyordu o yüzden istiyor yani
güvenmeme sebebiniz ne? ne gibi şeyler yaşadınız?
İlgisiz
Buna zor bakıyor ona bakamıcak dur
ilgisiz ama istiyor he. o da enteresan gerçekten
Doktoruna gitsen mi 🙄
Gittim daha kese gözükmüyor dedi
Olmuş artık yapacak bişey var mı
Kondom yok mu sizin marketlerde
Yok
Belli baksana hiç kullanamissiniz
Sevmiyoruz
Bu kadar kuduruk olma ya hdhff
Hiç boş gecmemiz sanırım hdhf