Böyle babalık olur mu?

Allah başımızdan eksik etmesin, gerçekten birçok konuda bizi neredeyse hiç eksik bırakmıyor; sürekli mırın kırın etse de harçlığımı düzenli olarak veriyor, ama onun haricinde 1 kez olsun gelip de " Nasılsın, bir sıkıntın var mı? " diye de sormuyor; bununla birlikte sürekli " Hayat çok zor, yaşamak çok zor, ayakta kalmak çok zor, çocuk yetiştirmek çok zor " gibisinden şeyler söyleyerek sitem ediyor. Bununla birlikte iyi niyetle yaptıklarını söyleseler de eğitim hayatımın içine edenlerin; şu anda hayal ettiğim yaşantıyla arama giren kişilerin başında da o ve öğretmen olan 2 halam geliyor. Sürekli " Bir arada oturalım, bir sohbetimiz olsun " diyor, ama bir arada oturduğumuzda da yine sürekli dert yanmaya başlıyor. Akşam keyfi olarak hacamat yaptırmış ve yine uflayıp puflayıp duruyordu. Ayrıca ben de gerçekten sorunlarım olduğu için psikoloğa gittim ve onun için de gece odama gelip " Psikoloğa o kadar para vereceğine düzenli yaşa. O zaman bir sorunun kalmaz, beni bitirdiniz bitirdiniz " dedi. Ben de bağırmamak için kendimi zor tuttum. Şayet evlatlık hakkım varsa babama hakkımı asla helal etmiyorum...
Böyle babalık olur mu?