Teşekkürler ❤️
Çocuğunuz olsa ona ne isim koyardınız?
Teşekkürler ❤️
Benim çocuğum olursa eğer erkek olursa Umut kız olursa da Alen ismini koyardım. Peki ya siz ne işim koyardınız?

Kizim olursa Elif
oglum olursa Rommel.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Valla nasipte ne varsa o. Evlenebilirsek Rabbim nasip eder evlat sahibi olursak kız olursa hüma koyma isteğim var. Erkek hiç düşünmedim. Bilemem belki eşim rüyasında felan da görebilir. Yeğenimi öyle koyduk ismini. Yengem rüyasında görmüştü. Ama işte bir evlenebilirsek o zaman bence düşünmek için daha doğru olur 😂bu devirde evlilik rüya gibi bir şey oldu 😐
Teşekkür ederim ☺️ 🤲
Aslında ben Sergen Yalçın koymak istiyordum ama eşim izin vermediği için Emir Ali koydum. Çok şükür zaten bir tane oğluşum var. Kızım olsaydı Esra koyardım mesela seviyorum o ismi Buse de koyabilirdim.
Benim iki minnak var zaten, isim seçme heyecanını doya doya yaşadım 😊 Erkek olursa Umut ismini çok severim, hem anlamı güzel hem de sıcak duruyor 👶 Kız olursa da Leyla’ya bayılıyorum, hem zarif hem güçlü bir isim.
Esprili anne sözü: “İsmi güzel olsun da, gece uyumayan çocuğun adı isterse ‘Melek’ olsun fark etmiyor.” 😅👩👧👦
Cevap
20Cevap
Kızım olsun isterdim adı da Hayal.
Erkek olursa karan koyacam kız olursa masal koyacam Allahın izniyle sağlıkla kucağıma alırsam
Aklımda baya çok isim var 😂😂 çok çocuğum olacağı için bir sürü isim koyabilirim diye düşünüyorum
Hayatımı birleştirdiğim insan ile birlikte bunu düşünmek isterim yani bunu şu an cevaplayamam🤷🏻♀️🙂
Oğlum olursa umut ya da mevran😍kızım olursa mehlikâ😍(babası da fikrini söyleyebilir tabi sbsjsj)
@ilknuroşşg Oğlum olursa adı Cabbar veya Murtaza kız olursa mükremin veya güllü
2 oğlum olursa Tuğrul ve Çağrı isimlerini koymak istiyorum Büyük Selçuklu İmparatorluğuna atıfla.
Çocuklarımın isimleri uyumlu ve çok güzel. İsimlerini burada zikretmeye gerek yok tabii..
Geçici ismi olmalı her çocugun büyüyünce kendileri karar versin isterdim
Bu ülke insanına , hırsızlara ve siyasal islamcılara hizmet edecek köle (çocuk) asla getirmem..
Erkek olsa düşünmedim kız olsa hayal ve kendi ismim
Furken emre, Mert Efe, Mustafa Kemal. 3 oğlumun adi
Kız olursa "Gökçe veya Umay", erkek olursa "Göktürk Kağan" veya "Barış"
Bunun için , önce bebeğimin babasına sonra da fikrine ihtiyacım var 💁🏻♀️
Kiz olursa Umut erkek olursa Ali ya da Baris
Oğlum var çağan Aras.
Kızım olursa çağıl elis istiyorum
Kız : kumsal ada
Erkek : alparslan
Ama ne yapsın, isim verme işi çok önemli.
Kız olursa yüsra erkek olursa yiğit
Erkek Baybars Kızda Alesya Aybüke
Erkek olursa Efe
Tek başıma vereceğim bir karar değil
ben kopya veririm sana merak etme🤫
Olursa düşünürdüm eşimle ortak.
Rüya
Anası ne derse o.
Olursa o zaman düşünürüm
Bu tek başıma karar vereceğim bişey değil
Hic düsünmedim
Erkek olursa Kaan koyacam