Eşim yemeği geç yaptım diye 1 haftadır benimle konuşmuyor, hamileyken bu ilgisizliğe nasıl dayanılır?

Ben 4-5 aylık hamileyim ve eşim sabah yedide uyandı ve mahkemeye gitti Çünkü arabası çarpmıştı Ben de 7'de uyandım ve bütün işimi yaptım yapacak işim yoktu yemeğe az kalmıştı 2 saat Ben de dedim biraz uyuyayım ona da dedim uyuyacağım beni ara Sonra bir baktım saat gelmiş beni ara dedi yemek yaptın mı dedim yok dedim şimdi yapacağım yemek de kanat 5 dakika fırında olacak sonra de aileme söylemeye başladı Sonra dedi Bundan sonra bana yemek yapma Ben dedim Tamam dedi umurumda değil Ben de yemeği yaptım ona götürdüm herkesin önünde bana yemeği verip yine gönderdi sonra beni aradı dedi Bir daha bana yemek yapma Ben dedim tamam ve konuşmamaya başladık Ben de konuşmadım O da sabah ona kahvaltı hazırladım ve dedi ki sen gece bana böyle demişsin ve benle hala konuşmuyor bugün dedim neden konuyu kapatmıyorsun dediysen Suçunu biliyorsun bilmem ne ne yapmalıyım

Eşim yemeği geç yaptım diye 1 haftadır benimle konuşmuyor, hamileyken bu ilgisizliğe nasıl dayanılır?