Alkolik, hakaret eden bu adamdan ve toksik ev ortamından nasıl kurtulurum?

86 yaşında annesi ile aynı evde yaşıyoruz, aylarca alkol probleminden dolayı dengesizlikleri, hakaretlerine maruz kaldım, annesini sürekli kontrolü altında tutuyor, telefonda konuşmasından , tuvaletine kadar kontrol altında tutuyor, iğrenç bir insan bana aldığı hediyeyi küçük bir kolyeyi bile satan bir adam, annesini yıkıyorum , yemeğini önüne getiriyorum, geçen gün sınırı iyice aştı zaten koptum ondan ama evde olan beyaz esyalarim sebepli taşınma. masraflari yemi bir ev bulmak vs işler için mecbur kalmis sıkışmış durumdayım,15 yaşındaki kızım evdeyken içti biz başka bir. odadayken. de. ilsa küfürler kusmalar vs kızım ilk defa şahit oldu , Yağmur dağın başındayız bir idaya kendimizi kapattık ve onu la. muhatap olmadık, kızımı sonrasında evden cikardim, iki gün arkadaşımda. kaldim ama nereye kadar zaten o her zamanki gibi gel konuşalım vs yazıp. duruyor. o önemli değilde dönmek durumumda kaldim, ben de kendimi odaya kapattım ama sürekli psikolojik baskı yapıyor, neymiş birde annesine bağırarak oğlumuza terbiye verin demisim kendisini görmüyor , şaka gibi aklıselim biri olmasam kavga kıyamet olur onu istiyor ama ısrarla kendimi kontrol altında tutuyorum, yazık anneside bunları yapan oğluna hicbirsey söyleyemiyor, söylemiyor.. sürekli ev görüşmeleri yapıyorum , adamligina erkekligine varlığına söylenecek tek bir kelime yok iğrenç bir. insanmis

Alkolik, hakaret eden bu adamdan ve toksik ev ortamından nasıl kurtulurum?