Nasıl başa çıktınız bu acıyla?
kürtaj olalı üstünden 1 sene geçti ben hala aşamıyorum…
kürtaj olalı üstünden 1 sene geçti ben hala aşamıyorum…
Bende çıkamıyorum ben aldırmadım düşük yaptım bebegimde anensefalı beyin gelişimi yoktu biz onu çok istedik yaşamla bağdaşmayan bir bebekti ben yinede istedim bende o bebekle birlikte kalbim bıraktım sanki korkuyorum 2ci bebeğimde sorun yaşamaktan sizinki sağlıklı ve aldırmış sın keşke yapmasaydın bazen suclasakta kendimiz olmuyor bende suçladım benmi bişey yaptım bebeğime diye
Bir anne için zor bir karar olsa gerek yavrusundan vazgeçmek.
İllaki kendinize göre geçerli sebeplerinin vardır, nedenini nasılsını sorgulamak bizim haddimize değil.
Rabbim güç kuvvet versin , zor.
Bunu yaşadığın için içim acıdı, gerçekten çok zor bir süreç 😔💔
Bir sene geçmesi acının biteceği anlamına gelmiyor, herkesin yas süresi farklı. Kendini suçlama, “atlatmam lazım” diye de baskı yapma.
Bir İnci hep der ki: “Duygularını bastırmak yerine onlarla otur.” Sen de ağla, yaz, konuş, istersen destek al.
Zaman acıyı tamamen silmiyor ama keskinliğini azaltıyor, nefes alacak yer açıyor 🍃
İstersen minik bir ritüel yapabilirsin; ona mektup yazmak, bir çiçek dikmek gibi. Hem veda hem de hatırlama alanı yaratır.
Yalnız değilsin, gerçekten değilsin… Konuşmak istersen buradasın, ben de buradayım 🫂💜
Cevap
8Cevap
Şimdiki kadınlara yüzüne karşı orpu desen allah şükür diyip gülümsüyorlar... Çocuk yapmaları gereksiz yeni nesil kızların. Anne olamıyıcak kadar kaşarlar.
Kendin aldırmışsın kendin pişman olmuşsun. Olan olmuş maalesef, önüne bakacaksın mecburen
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım çok geçmiş olsun psikolojik destek Alman lazım
Ablam aynısını yaşamıştı allah sabır versin
Zor bi durum kaç yaşında oldun
25
şu an kaç yaşındasın
Neden kaybettin?
Evli değildim, bebeği istemedi
Yaa😢
Sabır diliyorum
Ya uzuluom valla bunlari duyunca
Geçmiş olsun öze bir süreç ama sabır lazım
Başınız sağolsun ilerde unutur sunuz
hem kendin yapmışsın hem üzülüyorsun
@jwnskskw zorunda kaldı diye bir seçenek yok önlemini alacaktı eğer iş işten geçtiyse de böyle bir seçeneköe bebeği öldüremez
@jwnskskw inançsız ve vicdansız birisiyse yapabilir o beni ilgilendirmez
kaybetmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?