Konuşmam da normal sohbet için de arasından en iyisini bulmaya çalışıyorum diyelim
Aynı anda 10 çocukla konuşmak normal mi, sonum ne olur sizce 😂?
Konuşmam da normal sohbet için de arasından en iyisini bulmaya çalışıyorum diyelim
Bu bi itiraftir😅ohh be söyledim de rahatladim
Sonun pek iyi olmaz. Ruhsal olarak çok yorulursun. Ama kratik nokta o konuştuğun 10 çocuğun karakter yapısı. İçlerinden birisinin çıkıp kafana bu sebepten dolayı silahı dayamayacağı muamma.
Neden öyle bisey yapsınlar
Bence bu çok normal, hatta gizli süper gücün olabilir 😂 Ben iki çocukla aynı anda konuşurken bile bazen beynim donuyor, seninki level atlamış hali gibi 🤱🏼 Çocuklarla iletişimdeysen sabırlı, enerjik ve esnek olmayı öğrenirsin. Sonun mu? Kindergarten Avenger olursun 😄 "Anne olmak sabır işi değil, sabır fabrikası kurmak gibi." 🍼💕
Cevap
19Cevap
Normal değil,.
Yorulmuyormusun yani enerjinin çogunluğunu sonunun olmadığı şeylere neden heba ediyorsun konuşmasan bir kişiye odaklanasan daha iyi değilmi herkese kendini nasıl doğru tanıtabilirsin mesela
Tabi ki normal değil, uzak durulması gereken insan kişisi
Yiaa😔öyle deme en iyisini bulmaya çalışıyorum
Haklısın 😔peki ya onlar da aynı şeyi bana yapıyorlar sa
çok kötü bi şey herkesin nasibine kendi gibi biri düşer ileride kalırsın ortada kimsenin ahını alma
bi tanesi çekilmez nasıl 10 taneyle konuşuyon
Haklısın walla😅
Bı gün akşam haberlerinde izleriz. surda öldürüldü burada cansız bulundu diye
Saçmalama ya
Olacağı bu ne zannediyon plaket mi vericekler. aklını başına al
En iyisini bulmaya çalışıyorum sadece
Fikir doğru yol yanlış ve bunu normal bişe gibi anlatıyor aksini duyunca kızıyorsun
Ablacım marketten elma armut mu alıyorsun 10 nedir bu şekilde zaten kimseyi sevemezsin
Harika olur. Farklı farklı sohbet muhabbet olur işte
eğer birisinde kalıcı olmazsan sonunda hissiz kalacaksın
Vlla Abaza erkeklerle konuşursun kaliteli bir erkehi ömrün boyunca bulamazsın o konusanlarda seni s ikemye çalışan abazalar belki verir hesabı
Ne bu doyumsuzluk. Bakiremisin acaba. 11 yapmaya ne dersin ajshshshs
Bacım hangisi 185’den uzun ve mühendisse onunla yoluna devam et
kızım ayıp değil mi milletin kısmetlerine ayıp ediyorsun sen git babanla konuş o sana uygun bi kısmet seçer öyle şeyler etme
Önemli olan konuşmak değil o işte icraaat icraaat yoksa istersen kırk erkele konuş boş
Yahu normal değil, zaten konuşuyorsun işte.
Maeifetmiş gibi anlatıyorsun birde boş iş
Peki hangisinden hoşlandın kalbin attı
Neyse yapmıcam adsjkadsjkdas
Kreşte öğretmen misln?
Önlü arkalı sağlı sollu diye yorumladım
aga nasıl yetişiyon wk
Beni al hepsini unuttururum
Eskiden bende öyleyim
Ateşin var galiba biri yetmediğine göre
Çok fenasın başbaşaykende böyle misindir 😅
Bacım erkekler de aynı sen bu yörüngeden devamm😂
Herkes kendine yakisani yapar