Boşanmış erkek yalanı mı?

Sevgilim evlenme teklif etti. Kendisi boşanmış 5 yıl önce. Ben hiç evlenmedim. Bana hep ilk evliliğinde başından beri cinselliğin bir türlü oturmadığından bahsetti. Son 3 yıl ayrı bir odada kalmaya başladığından bahsetti. Bu döneme ait fotoğrafları da var kendi odasında. Evliliğin de aile zoruyla olduğundan bahsetti. Ama sanki bunların hepsi beni avutmak için yalanmış gibi hissediyorum.
Şu an evlilik arifesindeyiz. Daha önce başka birisiyle gelecek hayali kurmuş olması, eşim demiş olması midemi kaldırıyor. Sevgilisi çok seviyorum ama bunu kafamda normalleştiremiyorum. Kusursuz bir çiftiz cidden çok sevgi doluyuz. Hayır dersem yıkılır, sebebini öğrense daha da yıkılır. Ama bu hissi atamıyorum. Geçici bir kıskançlık sanıyordum değilmiş. Daha çok soğuyorum sanki evlilik konusu gündeme geldikçe.
Boşandığını biliyordun diyenler olacaktır. Evet biliyordum ama onu bu kadar sahiplenip sevmemiştim ilk anda. Bir sorun görmemiştim.
Size sorum : bu yazdıklarım klasik boşanmış erkek yalanları mıdır? Cinselliğin başından beri kötü olması vs. Bir insan nasıl olur da cinselliği kötü olan evlilikte 10 yıl kalır, üstüne boşanmadan dört yıl önce çocuk yapar?
Boşanmış erkek yalanı mı?