Kim demiş “Anneler armağanlar istemez” diye… Ben istiyorum!! “Seni seviyorum” demeniz yetmiyor bana. Bunu kanıtlayacak armağanlarınız olmalı ve istiyorum. Bugün, her gün ve uzun yıllar sonrasında, aranızdan ayrıldıktan sonra da istiyorum. Öyle ki her keresinde büyüsün ve kalıcı olsun bana vereceğiniz şeyler. Armağanlar verin bana!! Öncelikle sağlıklı olun. Olun ki her günün bitişinde ve başlangıcında şükürlerimin en büyüğünü yapabileyim Yaradan’a. Mutluluğunuz yaşamıma ışıklar katsın. Öyle mutlu olun ki yaşadığım bütün mutsuzlukları unutturun bana. Sevgilerle donatın etrafınızı, sıcağınız yüreğimi ısıtsın. Gitsin üstümden üşümüş zamanlarım. Güzel, iyi ve vicdanlı insanlar olun… Olun ki genlerimle, öğretilerimle, dualarımla size verdiğim bütün emekler yaşam bulsun, çoğalsın ve sizden başkalarına ulaşsın… Çoğaltın beni. Armağanlar verin bana… “Nasılsın annem?” diyen sesinizle aydınlansın yaşamım. Gülümseyin sık sık… Arada sırada sarılın bana… Ki yaşamın sırtıma yüklediği ağırlıklar azalsın. Aklımın, bilgimin, gücümün yetmediği yerde; aklım, bilgim, gücüm olun… Ki sizi anlayabileyim ve dünyanıza yabancı kalmayayım. Başınız dik dursun, güçlü olun; yılmadan, yorulmadan yürüyün mutlu ve kutlu geleceğe… Ki sizin için dilediğim şeyler gerçek olsun. Armağanlar verin bana!! Sizin doğumunuzu, bebekliğinizi hatırlatan… Bana yeniden yaşama gücü verecek, sizden, benden olan canlar verin… Canlarımın canlarıyla yenileneyim… Ki çoğalsın gülümsemelerim. Armağanlar verin bana… Yuvanız sıcaklık ve aydınlıkla dolsun. Kazançlarınız bol olsun, emeklerinizi taçlandırsın Yaradan’ım… Çoğaltın bütün varlıklarınızı… Çoğalın ve “veren el” olun. Ki aklım sizde kalmasın… Armağanlar verin bana!! Çoğaldıkça ömrümü uzatacak armağanlar… Ki aranızdan ayrılırken yüzümde gülümsemeler olsun… Bilin ki ancak bana vereceğiniz bütün bu hediyelerle ışık olur yolum ve mekânım. Ve ben de biliyorum ki bana bu armağanları vermenize yetecektir sevginiz ve gücünüz. Sevgiyle... Alıntı
Güncellemeler
4 ay
Ss için teşekkürler 🥰😍
Canım oğluma kavuşma hediyesi bu da🥰erkek annesi veya erkek evlat sahibi olmak nasıl bir duygu?
Zorluğu da var kolaylığı da, çok çenesi olmuyor kız çocuğu gibi, anneye daha itaatkar ve hayran oluyorlar, anneyi paylaşmak istemiyorlar babayı biraz kıskanıyor ve kendine rakip görüyorlar, önüne ne koysam giyer polemiğe girmez kızların saçıydı kıyafetiydi seçimi biraz sancılı diye biliyorum, bunun dışında geç olgunlaşmaları bi gerçek 😪
Benim de 1 oğlum var, 3 yaşında. Erkek annesi olmak, her anı kıymetli kılıyor. Onun büyüdüğünü görmek, her gün yeni bir şeyler öğrenmesi gerçekten çok özel. Kız annesi olmanın da kendine göre güzellikleri vardır ama oğlunla olan bağ, bir başka derin oluyor.
Senin gelinine Allah kolaylık versin. Anne bir seni seviyorum anneciğime dünyaları verir yetmez göster ne kocan mı bu senin? Ayrıca eşinden yeteri ilgi görmeyen anne imajı var sizde..
Herkes yerini bildiği sürece sorun olmaz... ilgi görmeyen biri ve kendi değerimi de başkasının ilgisine göre belirleyecek kadar aciz değilim... Elhamdülillah 🤲🏻
Benim henüz evladım olmadığı için net bir bilgi sahibi değilim ama güzel bir şeydir herhalde Ben de sorumluluğu da bir o kadar ağır Ben aşağısını alamazdım diye düşünüyorum
Erkek çocuk anneliği bence biraz “gizli kahramanlık” gibi 🧸 Bir bakıyorsun, koca delikanlı ama hâlâ annesinin küçük aşkı. Hem seni korumak istiyor, hem sana yaslanıyor. Sarılmaları başka, kokusu başka. Gün geliyor sevgili oluyorsun, gün geliyor dert ortağı. Anneliğin özeti şu: Kalbin cebinde geziyorlar 😂💕
Oglum yok ama olsun isterdim aradaki dengeyi sağlamak icin kızlarımdan da allah razi olsun beni hic üzmezler ama oğlum olsa nasil olsaydu diye düşünmüyor degilim Allahını taktiri vardir bir hayir:))
Yooo vurgulamadım aslında ben sadece burada mutluluğumu paylaşmak istedim o kadar... Ama maalesef yanlış anlayanlar olmuş yapacak bir şey yok... Bundan bir önceki sorumda da kız çocukları ile ilgili bir yazı paylaşmıştım...