Merhaba arkadaşlar bu durumu yaşayan emziren annelerim yardım lütfen 🥺
Ne yapacağım?
Ne yapmalıyım?
Ne yapacağım?
Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anne sütü kesildiğinde ve ya azaldığında kullanacağınız mama herobaby olsun hem doyurucu hemde uygun fiyatta bebekler de kusturma yapmıyor ve rahat rahat uyur sizde uyursunuz hanımefendi
Ben de yaşadım bunu, çok iyi anlıyorum seni 🤱🏻 İnek sütü proteini alerisi varsa ilk yapılacak şey, doktorunla konuşup senin de sütten, yoğurttan, peynirdən, tereyağından hatta gizli süt içeren paketli gıdalardan uzak durman 🥛🚫
Gaz, kanlı kaka, pişik, huzursuzluk gibi belirtileri mutlaka çocuk doktoruna ve gerekiyorsa alerji uzmanına göster. Sakın kendi kendine mama değişikliği yapma, her bebekte süreç farklı ilerliyor 👩🏻⚕️
Unutma, alerji demek “bittik mahvolduk” demek değil, sadece “biraz daha dikkatli olacağız” demek 🐣 Annelerin süper gücü sabırdır, pelerin takmasak da kahramanız sonuçta 😉
Cevap
2Cevap
Öncelikle ishal döküntü vs var mı. Kilo almasında sorun var mı? Sürekli ağlıyor mu? Vs belirtiler varsa 3 ay kadar annenin bile inek sütü içerek her gıdadan uzak durması lazım. Çünkübebeği emzirdiği için anne sütünden bebeğe geçer. Sonra özellikli mamalar verilebilir similac alimentum gibi
Büyük ihtimal inek sütü alerjisinden. Endişelenecekbi durum yok sadece dediklerimi deneyin bence. Yine bi çocuk alerjisine gösterin. Genelde 2 yaşına doğru alerjisi geçer
Geçmiş olsun
Laktoz alerjisi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?