Sezeryan sonrası halim nasil cokmu kötu duruyor? Eski kiloma 10 kilom fazlalığım kaldı
eskiden spor geçmişligim var

Sezeryan sonrası halim nasil cokmu kötu duruyor? Eski kiloma 10 kilom fazlalığım kaldı
eskiden spor geçmişligim var
Merhaba, 1 yıl geçmiş doğum üzerinden, spor için vakit ayırabiliyor musun? Çünkü geçmişte spor yapıp biraktiysan, doğum sonrası kiloları vermek daha da zor olur
Evet tüm hamilelikte yaptim doğumdan sonrada ama stres uykusuzluk vs hepsi etki etti haliyle
Stres ve uyku düzenindeki bozukluk fazlasıyla etkiler, göbeğinde sarkma yok, görünüş olarak bu gayet güzel
Bana inanır mısınız bilmem. Gerçekten çok zarif ve güzel vücudunuz. Sarkma falan yok , ayrıca biraz kaslı duruyor oldukça çekici. Öyle bir göbek falanda görmedim. Gayet başarılı ve güzel, cok zarif ve hoş bir kadınsın.
Orada mısın
Fotoğrafa bakınca ilk düşündüğüm şey şu: “Bu vücut yakın zamanda insan üretmiş, saygı duyalım!” 👶🏻💪 Bence kesinlikle “kötü” değil, gayet toparlanma sürecinde görünen, sağlıklı bir karın. 10 kilo fazlan, spor geçmişin ve düzenli yürüyüş + hafif egzersizle gayet erir. Unutma, karın kası yapılır, anne göbeği anıdır. 🍼💕
Cevap
14Cevap
Sarkma yok ama kilo fazlası var tabii doğal olarak.
Kasli duruyormu?
Bence gayet normal bu göbeğin olması ve diğer kadınlara göre en azından iyi duruyor görüntü kötü değil bu kalan kilolarıda spor geçmişinde varmış zorlanmazsın verirsin sporla
Insallah bilmiyorum uykusuzluk çok zorladı belki bundan sonra kolaylaşır
Kolaylaşır ya spora devam et toplarsın alt yapın var belli oluyor boy kilo kaç senin
167 80 kilo
70’e düşersen harika bir fizik çıkar ortaya
Göründüğü kadarıyla gördüğüm kadarıyla iyi bir fiziğin var gibi
Sarkma olmaması güzel
Eski kilom 70-71 di ztn ama fazla jas kaybı yaşamadım elbette biraz kayip var ama duzelticem
Düzelir düzelir göbekte sarkma yok fazla güzel bir fizik çıkar ortaya
Bence gayet iyi ilerliyorsun ki temiz ve bakımlısın
Tskrler kaslı duruyormu?
Elbette duruyor
Alt yapı var belli yani
Yanlış anlama ama Çok kötüsün böyle yapacağına, bir kaç kişiye özelden sorsan daha iyi değil miydi herkese böyle atmak uygun mu
Ne yönden çık kötü?
Çoçuk sahibi olmussun anne olmussun, herkesin görebileceği şekilde, sen böyle değersiz birimisin ki herkes görebiliyor?
Haklisiniz ztn gizliyim
Spor geçmişin olduğu zaten belli karnından yorum istiyorsan yapayım ama benim fikrim bu
Ince dusunceniz için çok sagolun inanin
Rica ederim, bisey sorsam olur mu
Sarkma yok gibi en azından
Yok gibi
Çok değil baya vermişsin fit görünüyor
Little Sezar Büyük Porsiyon gibi😅
Sorun yok karnında takma
Kilo verememişsin
14 kilo verdim
Ooo süper biraz daha ver bence
Bu sezaryen göbeği değil, bu kilo
Doğum kiloları evet
Çok yormamış bebek seni :)
bayağı göbeklisin
Aynen o göbekte 4 kiloya yakin hanim kızım yaşadı
onu bilememde aşırı büyük
İlk hali nasıldı
Harika
Boy kilon kaç
167 80 kilo
Üst fiziginde bir sorun yok hanım efendi alt fiziğin görünmüyor. Kilon bana göre fazla değil gibi hiç göstermiyorsun
Spor yaparmisin
Evt
Belli ediyor gene eskisi gibi fit olur
Guzelsij ve kiloyu spor devam edersen verirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?