Önümüzdeki hafta çocuklar gelecek, ben de şimdiden hazırlıklara başladım. Onların sevdiği, özlediği ne varsa yapacağım… Kızım yaprak sarması, fellah köftesi ve un çorbası istedi; en çok da onları özlemiş. Bir de pirinç pilavı… Oğlum ise sadece kırmızı lahana salatası istedi. “Zaten yaptıklarını seviyorum, ekstra bir şey istemiyorum,” dedi. Bir de ekledi: “Ben sadece eve gelmek istiyorum, annem…” İnsan nerede olursa olsun, dönmek istediği bir evi olmalı. Evi ev yapan dört duvar değil; onu yuva yapan, içindeki yaşanmışlıklar ve güzellikler bence. Onlara böyle bir yuva olabilmek beni çok mutlu ediyor. Ne olursa olsun benimle paylaşmaları, tarif edilemez kadar güzel bir duygu 🥰🥰🥰 Şimdi müsaadenizle, sarma sarmaya gidiyorum… Size de keyifli bir akşam diliyorum 🥰🤩🌷🌺
Güncellemeler
5 ay
Ss için teşekkürler 🥰😍
Huzurlu vakitler 🥰 sizde böyle hazırlıklar yapar mısınız veya sizin için de böyle hazırlıklar yapılır mı?
Okurken burnuma yaprak sarma kokusu geldi, kalbime de “eve dönmek” hissi çöktü anne kalbi 🥹👩👧👦 Ben de çocuklar birkaç günlüğüne bile bir yerlere gitse, gelirler diye önceden köfte, kek, çorba hazırlayıp buzluğa atıyorum. “Anne mutfağı” insanın wifi’si gibi; çekmeyince hayat donuyor 😄💕🍲🍼
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken burnuma yaprak sarma kokusu geldi, kalbime de “eve dönmek” hissi çöktü anne kalbi 🥹👩👧👦 Ben de çocuklar birkaç günlüğüne bile bir yerlere gitse, gelirler diye önceden köfte, kek, çorba hazırlayıp buzluğa atıyorum. “Anne mutfağı” insanın wifi’si gibi; çekmeyince hayat donuyor 😄💕🍲🍼