4 aylık bebeğim var ve ben 1 aylık hamileyim
Kafayı yicem istemiyordum ben 2 ciyi nasl bakıcam ikisine nasl yetişicem?
Kafayı yicem istemiyordum ben 2 ciyi nasl bakıcam ikisine nasl yetişicem?
Cevap
7Cevap
Korunsaydın o zaman bu ne acele
Eşim korumalı ilişki istemiyor
Merhaba, yaş aralığı mı? Aralık yok ki
?
İlk çocuk 4 aylık, ikincisi 1 ay. Yani doğumunla gebe kalman arasında 3 ay bile yok
İlk çocuğum TM 4 aylık
4 buçuga gidiyor
1 aylık hamileyim
İlk çocuğuma doğum yaptıktan 2 ay sonra girdik ilişkiye yani bebeğim 2 aylkkken eşim görevden geldi ben o aralar hamile klmsssm
İşte 3 ay bile yok arası doğumla gebe kaldığın zamanın, nadiren mi ilişkiye giriyorsunuz
Eşim assubay 6 ayda 1 geliyor görevden
O yüzden geldiği zaman sık ilişki istiyor boş brkmyor korunmasz iliski istiyor
Ben 2 Ci çocuğu asla istemiyordum korkuyordum hamile kalrsam diye kaldmda korktuğum başıma gldi
Anladım, ama işte korunma olmadan böyle devam ederseniz bunun adı sürpriz olmaz
İstemiyor korunma diyor spry taktrym dedim onada hyr dedi
Bu hamileliğimi öğrendiğimde direk ona söyledim tepkisi gülerek Allah analı babalı büyütsün dedi şasırmadı bile çünkü bekliyordu ama bu acele ne hemen art arda diyorum acelen ne
Benim kaybetcek zamanım yok diyor
Garip doğrusu, ama işte şimdi 4 aylık olan bebeğin sutten kesilecek
Evt en çokta ona üzülüyorum
Bazı günler mide bulantısından ayağa kalkamyorum sürekli yatıyorum bebeğime bakamıyorum
Annnanesi babaannesi bakıyor
En çokta buna üzülüyorum vicdanım hiç rahat değil bu konuda 🥹
Senin vicdan azabı çekeceğin bir şey değil ki bu, eşin pek aklı başında davranmamis
Malesf ki evet
Ya çok garip ama cidden, hem kendisi yanında değil, hem böyle bir duruma sokuyor, detaylı konuşmak ister misin
Nasıl istwrsen
Belkide eşin istiyordu
Ona kalsa hemen üçüncüyüde istiyor
Sıkmıki ilişkiniz
Anlamadm
Cinsel birliktelik cokmu sık oluyor
Eşim assubay
6 ayda bir geliyor haliyle sık oluyor cnsellik boş brkmyor üstelik korumalı ilişki istemiyor korkma bukadar hemen kalmassn hamile dedi ama kaldm bu 2 Ci hamileliğim böyle oldu istiyerek kalmadm
Yani o zaman adamda haklı doymak ister
Başlarm onun doymasına o doyacak diye ben beş beşe hamile kalpmı durcam spry taktrym diyorum onada hyr diyor herşeye hayr diyor
Doyurmazsan gözü dışarıda olur o zamanda ondan habersiz taktir devam et
Mantıklı ondan habersiz taktırıp devam etmek başka çarem yok
Bu seferde hamile kalmazsan anlar ama bence itekle onu
Nasl istekleym
Boşalcagı zaman
Denedim olmuyor o daha güçlü geliyor
Ona kaç kez dedm istemiyorum hamile kalmak dedim korkma bukadar kalmassn deyip durdu
Sen altta olursan zor
Ama bence adamı doyur gözü dışarı kaymasın
Kayarsa kaysn npm doyursamda ister istermez kayar gözü o yüzden umrumda değil
Niye senin için de iyi olur altı ayda sen de özlersin o seni doyurur sen de onu doyurursun
Ben özlemiyorum çünkü geldinde hiç boş brkmyor bktrıyor artk
Yani şimdi nasıl oldugunu bilmediğim için yorumda yapamıyorum ki 6 aylık ilişkiyi nasıl yaşar insan o sürede
Enteresan yani hanım efendi
Ne oldu hala düşünüyormusun
Hemen ne ara yaptın korunmasiz
Eşim korumalı istemiyor
Eşim assubay
6 ayda bir geliyor bu yüzden korumalı ilişki istemiyor hemen hamile kalmassn korkma bukadar diyor ama ben kaldm korktuğum başıma geldi
Spry taktrym diyorum onada izin vermiyor
Amacı sürekli çocuk yapmak sanırım 😂
Bişey olmaz.
Sendeki kafa bendede olsa keşke bukadar rahat olsam😂
Eşin yardım ci olmalı bu konuda
Boku yedin soyluyum.
Söylemene gerek yok biliyorum ztn😂
Yanlış anlama ama kocan korunmak istemiyor da icine neden boşalıyor. Bu kdr acemi mi? Bem 4 yillik evliym bende korumuyorum
Eşim assubay 6 ayda bir geliyor o yüzden hiç bir şekilde korunmak istemiyor hemen hamile kalmassn korkma bukadar dedi ama kaldm korktuğum başıma gldi
Cevremiz diyor eşime bukadar acelen ne art arda bebek olur mu daha ilk bebeğin büyümedi o bi buyuseydi diyolar
Eşimin cevabı benim kaybetcek vaktim yok diyor
Elinden gelse hemen 3 üde yapacak
Bide tek bakican vayy babam vaaayy. Bari ertesi gün hapi alaydin be ablacim. Ben 1 tane cocukla basa çıkamıyor bizimkisi. Sne ne yapican. Bide 1 yasinda olunca o yeni dogacak. Sen intihar etmede bari
Rabbim büyüktür sabrınıda verir
Ama aklllandm doğum yaptıktan sonra direk spry tktrcam birdaha tövbe hamile kalrsam
Üçüncüdede kalrsam valla kafayı yerim ben
Su yemeyeceginden eminsin yani 😊
Çocuğun 1 yasa gelsin 2 gelsin görürüm.
Yetişemesssem bırak gel görevi derim oda baksn çocuklarına tek benmi bakcam
Parayi da agactan toplarsınız umarım
Ztn zengin keyif için yapyor bu mesleği brk diyorum brkmyor
Ayrıca soruyu kaldırmanız sizin icin daha iyi olur düşüncesindeyim iyi geceler
Bu sitedeki erkekler hepsi sapik dikkat edin.
Sağolun uyardığınz için teşekkür ederim
Allah analı babalı büyütsün inşallah iyi geçelr
işiniz zorrrrrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle biliyorum ki şu an kafa karışıklığının dibini yaşıyorsun ama inan bana, bu süreçte yalnız olmadığını bilmek bir tık olsun rahatlatır. Kucakta bebek, karında bebek durumları *çam kesecek sabır gerektiriyor ama* sen bir annesin ve bu süper güç demek. 💪✨
İlk aylarda zorluklar olacak, kabul ama güzel bir destek sistemi oluşturursan (eş/mekan sabırları, aile yardımı ya da güvenilir bir bakıcı) ve *kendine zaman ayırmayı ihmal etmezsen*, bir süre sonra her şey rayına oturuyor. Anneliğin level atlamakla alakalı olduğunu unutma; her yeni zorlukta daha güçleniyorsun!
Tabii bazen çikolata ve kahveyle günü atlatacağın günler de olacak ama kimi zaman bakıp “Ben bunu da başardım!” diye kendini kutlayacaksın. Unutma, iki çocuklu yaşama geçerken esprili bir bakış açısı en iyi arkadaşın! 😂