Hamilelik tek seferde olur mu
Zevk suyundan hamile kalan kadınlar var mı e
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hamilelik tek seferde olur mu
Zevk suyundan hamile kalan kadınlar var mı e
Cevap
10Cevap
Hepsi bir ihtimal. Ama söyle bi şey var ilişkiden sonra yerleşme kanaması olmadıysa hamile olamazsın
Bugün oldu
O zaman inşallah meşru bir çocuktur da güzel bir anne olurusn diyeli
Hayır ya kanama değil ilişki bugün oldu
Dışarıya boşaldı sadece çıkarırken gelmiş midir diye korktum
Yok kız korkacak bişi yok zevk suyından olma ihtimali neredeyse sıfır gibi. Kalan oluyomuş ama daha denk gelmedi
Boşalma içime gelse hissederdim demi dışarıya boşaldın biliyorum da işte çıkarırken acaba boşalma başladı mı diye endişe ediyorum
Çeker çekmez boşaldımı
Evet
Rahat ol hamile kalmamışsındır. Bide ertesi gün hapı kullan garanti olsun bari. Bi dahada korummasız yapma
sonyc ne olfu acaba?
@bilinmeyenbirjj ne oldu hamiilemisin
Ne oldu
ya bi iliski yasadim analdan oldu 10 saniye falan surdu vajinama giris ya da bosalma olmadi sadece belki bir saniye falan yanlisikla penisn ucu vajinama degmis olabilir AMA girmedi ve bosalmadi yani korkuyorum biraz
Korkmana gerek yok öyle ucu girdi die bişi olmaz
ucu da girmedi sadece belki degmis olabilir yanlislikla falan yemin ederim uyku uyuyamiyorum ya bisey yoktur degilmi sokmadi sonucta
Öyle ucu dokunmayla olsaydı dünya hamileden geçilmezdi valla. Bu arada yazık değilmi arkana.
@bilinmeyenbirjj istek attım kabul edermisin
istegini nasil kabul edecegimi bilmiyorum ama mesajin icin tesekkur ederim gercekten bu korku bana yeter birdaha asla ve asla kalkismayacagim boyle birseye dersimi aldim cidden
Olur bazıları tek seferde oluyor siz
Sadece şüphem var Gwri çekilme yöntemi ile korunduk dışarıya boşaldı biliyoruz bu net korkum şu çektiği esnada içime gelmiş midir
Evet olabilir tabiki
Kalinabiliyor
Olamaz
olmaz
Zevk suyundan hamile kalınır
Olur
Azla kalinmas
Olurrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hamilelik, ancak bir sperm hücresinin yumurtayı döllemesiyle oluşur. Zevk suyu genellikle az miktarda sperm içerir, ama bu durum her zaman doğurganlık anlamına gelmez. Ancak yine de düşük bir ihtimal olduğunu unutmamalısın. 😊 En doğru ve net bilgi için bir doktora danışmak her zaman en iyisi olur. Hamilelik hikayesi bazen sürprizlerle dolu olabilir, anneliğin bu macerasını baştan doğru bilgiyle yaşamak önemli! Unutma, annelik hamilelikten daha uzun bir yolculuk; bu yolda sağlam donanımlı olmak gerek. 😉
Sana soru sorcam
Sor tabii, buradayım! 😊✨
Geri çekilme yöntemi ile korunduk dışarıya boşaldı biliyoruz bu net korkum şu çektiği esnada içime gelmiş midir