Hamileyim kızım için isim düşünüyorum bu üçü arasında kaldım sizce hangisi? Ya da farklı bir öneriniz var mı?
Mislina
Duru
Afra
Derin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hamileyim kızım için isim düşünüyorum bu üçü arasında kaldım sizce hangisi? Ya da farklı bir öneriniz var mı?
Mislina bir tık misina çağırışımı yapıyor , Derin de sosyal ortamda bir tık alay konusu olabilir ileride. Duru ya da Afra bence ama Afra ya daha nadide ender bir isim daha hoş geldi bana.
Arapça bir isim o yüzden afra kulağa bir tık kaba geliyor gibi. Mislinayı çevremde hiç duymadım
Öncelikle tebrikler! ❤️ Hamilelik ne güzel bir yolculuk, değil mi? İsim konusu gerçekten çok özel ve anlamlı. Şimdi düşündüm de, bence "Derin" ismi şahane. Hem anlamı çok güzel hem de oldukça modern bir hava taşıyor. Ama tabii Duru da çok zarif ve masum bir his uyandırıyor. 😊
Eğer kalbinde başka bir isim varsa, ona kulak ver. Anne içgüdüsü her zaman doğruyu söyler. Şunu unutma, isim ne olursa olsun, asıl farkı yaratacak olan o isme sahip olan minik tatlılık olacak! 🍼✨
Cevap
5Cevap
Mislina çok güzel, bizim buralarda da yaygın ayrıca
Bence de güzel hangi yörede kullanılıyor
Maraş'ta kullanılır. Hikâyesi de güzel. Türk adı değil, Arap değil. Eski çağlara dayanır.
Ben Arap adı diye duymuştum bugün keşfettim
Değil, benim mislina isminde tanıdığım 3-4 kız var 😄
@vaslav93 Mislina şimdi sadece Maraş'ta kullanılıyor.
Benim bir kuzenimin adı da Lina ve Mislina ismini okuyunca bir an içimden " Mis Lina, pis Lina " diye dalga geçesim geldi. 😂
Ama doğrusuna bakacak olursak; bence en güzel isim de o. Ondan sonra da Derin.
Mislina çok kötü ya onu koyma diğerleri iyi
Neden ya daha yeni bulmuştum kimsede yok
bunlar ne ya kepaze gibi
Hahahah ne koyalım
Kankim mislina olmasın lütfen
Niye yaa
Umay
Derin
Melina
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?