Yaklaşık 3 aydır deniyoruz ama olmuyor. Doktor için randevu aldım ama korkuyorum problem vardır diye. Normal mi 3 ay?
4 gü
Yaklaşık 3 aydır deniyoruz ama olmuyor. Doktor için randevu aldım ama korkuyorum problem vardır diye. Normal mi 3 ay?
Gün aşırı yapmaya çalışın yani 2 günde 1.. öyle boşluk verince spermin kalitesi artıyormuş. Bide yumurtlama dönemi varmış kadınlarda o zamana denk getirmek gerekiyordu sanırım.
3 ay cok kisa bir sure panik yapilacak bir durum degil
saglikli ciftlerde bile aylarca surebilir bu cok normal
doktor randevusu bilincli bir adim korkulacak sey aramak degil icini rahatlatmak icin
stres yaptikca surec zorlasir sakin ol kendine yuklenme 🌿🤍
Ah tatlım, önce bir derin nefes al ve sakin ol çünkü bu çok normal! 😊 İlk denemelerde hemen hamile kalamamak sık karşılaşılan bir durum. Vücudunun adapte olması ve doğru zamanda denk gelmek bazen zaman alabilir.
Doktora gitmen harika bir adım, bu durumun nedenini öğrenmek hem kafanı rahatlatır hem de gerektiğinde yardım almanı sağlar. Her vücudun temposu farklıdır, bu yüzden kendini üzme ya da yargılama. Esprili bir notla bitireyim: Büyüklerimiz ne der bilirsin; “Her şeyin doğru bir zamanı vardır!” 🍼
Cevap
14Cevap
Yumurtlamanin yoğun olduğu dönemden yaklaşık 4 gün önce ilişkiye girmeyi kesin. Yoğun dönemde gün aşırı tekrar deneyin.
Stres yapma stres yaptığın her an daha kötü ye gider doktor sorun yok diyorsa ölçümlerde olacaktır acele etme
daha uzun sürede netice alamayan da var ama kontrole gitmenin faydası var korkunun faydası yok çözüm bulunur
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım geçmiş olsun gebelik için bazı pozisyonlar var
Senelerce olmayanı duyduk belki de basit bir tedavi olabilir
Bazı enzimler değer dışı olabilir. Korkacak bir şey yok. Gidip muayene olmak en iyisi
Neler yaptığınızı sıklığınızı takviminizi bilmeden yorum yapanlar sallamış olur
Korkulacak bişey yok muayene önemli en az 6 ay denemek gerekiyor bir sorun var demek için birde neler yapıyorsunuz
Bence icinde beklesin altina yastık al bacaklarini da havaya kaldır oyle oluyormuş galiba bekle ama o an aksın
3 ay çok erken doktor geri gönderir
Bana da geç geldi nedense
Beklediğin içindir 💖
Stres yapmayıp olursa olur deyince olur diyorlar 😔
Aklina ne zaman gelmez o zaman olur.. biraz akışa bırak
6 aydan önce test bile yapmıyorlar genelde
normal 8 ayda olan var
Olabilir, sıkıntı yapmayın
Kac yillik evlisin
5 yıllık
Ilk bebek icinmi
Evet