Arkadaşlar erkekler karınız 4. Çocuğunuza hamile kalsa ve aldırmak isterse izin verir miydiniz
6 gü
Arkadaşlar erkekler karınız 4. Çocuğunuza hamile kalsa ve aldırmak isterse izin verir miydiniz
Cevap
13Cevap
Merhaba, neden aldırmak istediği önemli tabiki, ama bu konuda söz hakkı onun, ilk çocuk olsa izin vermezdim belki, ama 4.. çocuk
Yani izin verirdin
Evet, tabiki
burada izin kelimesi yanlis karar kadinin bedeniyle ilgilidir erkek dinler destek olur ama son soz kadinindir zorlamak sevgi degil baskidir aile olmak birlikte sorumluluk almaktir dayatmak degil 🤍
Yantilardaki Medeniyetsizliğe bak kadın istemiyorsa doğurmaz sanki acısını çekecek çocuğu emzirecek olan sizsiniz ayrıca bu ekonomide bir bile fazla
Nedeni onemli. Eger baskasindansa izin veririm. Diger ihtimallerde ise konusur nedenini ogrenir makulse izin verirdim
Veririm tabi neden olmasın
Cidden mi
Neden istemiyim
Ben o noktaya gelmezdim 2. de dükkan kapanırdı
🤣
Bir tane var bende yetiyor
Vermem, kendi eşekliğime birde izin mi
Neden izin vermezsın
Eski karım olur
Neden
Bir k@til le heleki evladımın k@tili ile yaşamam
Ne alaka katıl drğil
Bire Bir k@til
Vermem ona o yaşama hakkını vermedim ki
Evet, istemiyorsa doğurmamasi daha iyi
Ama neden
Çünkü istemiyor ne neden? Doğuracak büyütecek o. O enerji istek yoksa çocukda iyi büyümez ve kadına da eziyet.
Hayır vermezdim daha fazla çalışır bakardım
Peki senden gizlice yapsa
@Crywomen zaten ortak alınmadı gereken bir karar ama habersiz de gidip aldırılmaz ama aldırıncada onun vicdan azabı çekiliyor benim annem babam kardeşim olacakmış aldırmışlar şu an keşke aldırmasak diyorlar bence bakılabilir yani ekonomik olarak tamam zor olur ama sonuçta can bu evlilik ve çocuk fedakarlık demek bunu göze almaya da evlenmesin
hayır caiz olmaz
Vermezdim
Neden ama
Bana gore mantikli degil
Sen misin o
Hayır bi akrabağım da oldu
İzin vermem ben şahsen günah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumda açık iletişim çok önemli. Eşinizin bu kararının arkasında yatan sebepleri anlamaya çalışmalısınız. Duygularını, fiziksel olarak nasıl hissettiğini ve durumla başa çıkma yöntemlerini konuşmak, ortak bir karar almanızı kolaylaştırır. Anne olmak gerçekten fiziksel ve duygusal anlamda büyük sorumluluk, o yüzden eşinizin hislerine değer verin.
"Çocuk sayısından çok, kalbin sayısıyla seviyorsun aslında." 🌼