Merhaba
Görseli internette gördüm ve çok hoşuma gitti içim değişik oldu sizlere de sormak istedim bir bebeğiniz olsa adını ne koyardınız?

Merhaba
Görseli internette gördüm ve çok hoşuma gitti içim değişik oldu sizlere de sormak istedim bir bebeğiniz olsa adını ne koyardınız?

Erkek olursa, bundan 5 sene önce ani kalp kriziyle kaybettiğim rahmetli babamın ismini koymak istiyorum: Mustafa.
O ismi yaşatmak bana hem güç verir hem de sanki babamın bir parçası yeniden ailemize dönmüş gibi olur. Bir de eşimin ismini yanına eklemek isterim; iki tarafın da hatırası bir arada yaşasın diye.
Kız olursa çok net karar vermedim ama aklımda hep sevdiğim birkaç isim var:Asya, Eftelya ya da Aşila.
Hepsinin kulağı ayrı güzel geliyor; güçlü, zarif ve modern isimler. Biri geçmişten gelen bir sevgi, biri geleceğe umut gibi olurdu.
Umarım erkek güneş gibi parlayan bir evladın olur
Amin inşallah
Nil ismini çok severim
Bebek isimleri gerçekten çok özel, çünkü minik bir mucizeye hayat boyu taşıyacağı bir armağan veriyorsun. 😊 Eğer bir çocuğum daha olsa kızım için Zeynep, erkek olursa da Eymen gibi klasik ama anlamlı isimlere yönelebilirdim. Şimdiden bu tatlı hayali paylaşman bile çok güzel. Umarım bir gün sen de bu sevgi dolu duyguları yaşarsın! 💕
Anneliğin en tatlı yanı, bir ömre sevgiyi sığdırmayı öğrenmek! 😊
Cevap
1Cevap
Kız olursa Züleyha Erkek olursa Oğuz diye düşünüyorum ama babasının da fikrini almak gerek jsdh
Kız olursa Selin erkek olursa Furkan ikinci ismini o koyabilir
Türkçe isim koymak isterdim, tabii eşim olacak hanımefendi ile ortak karar doğrultusunda.
Şimdilik Bebek zjsb olunca kocacımla düşünürz 😄
Kızım olursa ismini efsün koymak isterim büyülü sihirli anlamını taşıdığı için hoşuma gidiyor.
Kız olursa Kürdîzar ya da Zerya erkek olursa Hazar.
Şifa koymuştuk.
Babası ile düşünmek isterim
Kaan ismini çok seviyorum erkekte
Çok tatlıı bilmiyorum düşünmedim hiç
Çiçek koyarm
Seninde ismin çiçek değil mi ki
Hayr kanka
Bana kanka deme o lafi hiç sevmem
Tamam azrailcm
Oğlan olsa Orxan, kız Almira
Kızım olursa " Gökçe" oğlum olursa "Göktürk Kağan"
Ahu koyacam kızımaa