Yeni anneyken aileci sıkıntılar?

Arkadaşlar 11 aylik kizim var ilk bebeğim yakin zamanda 1 yaşında giticek insallah.

Dogumum çok zor oldu, bebegim 11 geç doğdu suni sanciyla doğum baslatildi uzun saatler sonrası çeşit çeşit komplikasyonlar oldu ve en son acil sezeryana alındım. Bunu hiç beklemiyordum psikolojik olarak beni çok çok derinden sarsti aylar boyu kendime gelemedim çünkü bebeğinin hayati riski oldu doğumda ve hastane ayaga kalktı çok korkunctu.
Eşim bi gün eve gitmek zorunda kaldı annem geldi bu kaç saatliğine hastaneye kv hanim alindi daha sonrada kendi lohusaymis gibi davrandı. Aylar geçti hiç bi faydasının görmedim. Mesafeliyiz ztn kv ile ve istediki sürekli geliyim gifiyim onuda ben istemedim baştan beri mesafemi korudum. Kedisi bizle kaldı aylar boyu doğuma girdim o evimizde kaldı hiç birseye yardım etmedi, annen doldirmus buzlugu diye trip bile attı.

Bu aralar yine dediğim gibi ben eşimle haftada 1 veya 2 haftaya bir gidiyorum yalnız görüşmüyorum pek hep gördugunde büyük torunları gibi kalsın uyusun bende vs diyo.

Kızımın kediye alerjisi çıktı ve onda kedi var üstüme sigara kullaniyor. Birde ben Babanne diye yatılı bırakmak zorunda değildim çocuğum üstelik diğer torunlarida gelip kaliyo 6-9 yaslarinda. Tutturdu bu aralar günler geçmiyor bunalıyorum sıkılıyorum diye bunu nişanlandığımdan beri duyuyorum. Ya ben gümümü zor eşiyorum çocuğum çok aktif e evdi, yemediydi uykusuydi derken benim için çok telaşlı üstüne daha hanim efendi sürekli aranmayi onu eglendirmemi bekliyor. Bi yere godiyorum yemek resmi koyuyorum instaya hemen aninda burası nere ne güzel vs diye darliyor.

kv ve görümceyle çok sorun yaşadım ve geçen sene aram onlarla kötü olmaya baslamisken duydumki benim hakkimda tum akrabalar içinde arkamdan konuşmuşlar. Bunu eşim üzülmesin diye aylar boyu sakladım sonradan söyledim. Bu insanlara içim isinmiyir ama bebekten sonra idare esicek şekilde iyiz. Eşimle yemege cikardik hiç bi zaman elini cebine atmiyor durumu fazla yok ama varini yığını kızına veriyo bana ise hiç bi faydası olmadığı gibi zarari fazla.

2 ay önce kendi annemle kardeşinle kusum çok kötü kırdılar beni ve haksızlığa uğradim kimse bilmiyo bu durumu eşim hariç. Kızımın doğum gunundede sadece ikimiz kitlicaz güzel suslemeler aldim eve ve pasta falan alicaz. Kv bunu mutlaka görucek instada çokta umurumda değil gucenirse gucensin.

Siz be düşünüyorsunuz herkesinmi es ailesi böyle ya

Yeni anneyken aileci sıkıntılar?