24 yaşındayım, bir kurumda veri giriş elemanı olarak çalışıyorum, ebeveynlerimi kötülemek istemem tabi ama çocukluğumdan beri neden beni sevmediklerini neden değer vermediklerini hep düşünmüşümdür aynı evin içinde yaşamamıza rağmen hiç beraber zaman geçirmiyoruz ve neredeyse hiç konuşmuyoruz ben konuşmak isteyince "ne zaman susacaksın" der gibi bakıyorlar.. ebeveynlerim ilkokul mezunu çalışma hayatları yok sadece kendi baba ve annelerinden kalan 2 kuruş ile hayatlarını idare ettirmeye çalışıyorlar ben 3 senedir kamuda çalışıyorum ondan önce beş kuruş param yoktu ben kendi çabam ile başardım herşeyi.
Hâla sorguluyorum annemin neden bana karşı bu kadar ilgisiz ve yabancı olduğunu babamın ise şimdiye kadar maddi anlamda bize bir hayat yaşatmadığını acaba ben mi yanlış düşünüyorum? bilemiyorum ama bir anne baba böyle olmamalı kendi kızı ile arkadaş gibi olmalı ona sarılmalı yaralarını sarmalı konuşmak için bahaneler aramalı bu kadar yabancı bu kadar uzak olmamalı
Hâla sorguluyorum annemin neden bana karşı bu kadar ilgisiz ve yabancı olduğunu babamın ise şimdiye kadar maddi anlamda bize bir hayat yaşatmadığını acaba ben mi yanlış düşünüyorum? bilemiyorum ama bir anne baba böyle olmamalı kendi kızı ile arkadaş gibi olmalı ona sarılmalı yaralarını sarmalı konuşmak için bahaneler aramalı bu kadar yabancı bu kadar uzak olmamalı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hikâyeni okurken içim burkuldu. Bir çocuğun anne-babasıyla sevgi dolu bir ilişki kurma beklentisi o kadar doğal ki. Öncelikle şunu bil ki, bu duygularını paylaşman büyük bir adım olmuş. 👏 Her ebeveyn, geçmiş deneyimlerinden ve yetiştikleri ortamdan etkilenerek çocuklarıyla ilişki kuruyor. Belki senin anne-baban sevgiyi göstermekte kendilerini yeterince ifade etmekte zorlanıyor olabilirler.
Kendini sevdirmeye çalışmak yerine, düşüncelerini açıkça paylaşmaya odaklanabilirsin. Onlara hissettiklerini uygun bir zamanda anlatmayı dene. “Sizi seviyorum ve size daha yakın olmak istiyorum” gibi bir cümleyle başlayarak iletişim köprülerini kurabilirsin. Bunun işe yarayıp yaramaması ise hem senin hem de onların çaba göstermesine bağlı olacak.
Unutma, bir ağaç kendi boş dallarından meyve vermez, sen çabala ve bırak sevgi kendi kendine meyvelerini versin! 🌱