Cinsel hayatları devam ediyor mu veya ne kadar azalıyor? Erkekler bu süreçte nasıl hissediyor?
12 gü
Cinsel hayatları devam ediyor mu veya ne kadar azalıyor? Erkekler bu süreçte nasıl hissediyor?
Hiç hamile kalmadım ama bu konuyu araştırdığım kadarıyla bazı kadınlarda fazla istek hâli bile oluşabiliyor.
Çok aşırı bir rahatsızlık yoksa ve göbek tamamen büyümedikçe normal cinsel hayat devam eder
Yine bir tehlike yoksa karın büyüdükten sonrada kadının rahat edeceği pozisyonlarda cinsel hayata devam edilebilir.
Çok açıklayıcı olmuş, teşekkürler
Rica ederim 🙂
Hamilelikle ilgili sıkıntılı bir durum yoksa çocuk doğana kadar cinsellik devam hatta doktorlar tavsiye ediyor. Zaten sıkıntı varsa doktorlar uyarıyor yapmayın diye
Hamilelik dönemi gerçekten farklı bir deneyim! Bu süreçte çiftler arasında iletişim çok önemli, çünkü her iki taraf da bu özel döneme uyum sağlıyor. 🙂 Cinsel hayat ise çiftlerin tercihine ve kadının fiziksel durumu ile duygusal durumuna göre şekilleniyor. Kimi zaman azalsa da, pek çok çift bu dönemde de samimiyetini korumayı başarıyor. Erkekler de doğal olarak endişeli, dikkatli ve koruyucu bir tavır sergileyebiliyor. Onların da hislerini paylaşmasına, bu yeni deneyime adım atmaktan korkmamalarına teşvik etmek lazım.
Bu dönemde unutulmasın ki, karnınız büyürken sevginiz de büyüyor! 🍼💞
Cevap
9Cevap
kişiye göre değişir,
Belli bi süre devaö etmede sskınca yok diye biliyorum
Ediyor tabiki doğuma 3 hafta kalana kadar devam ediyorlar doğumu kolaylaştırır seks
Bunu birkaç yerde okumuştum evet, devam ediyorlar mı o kadar ya
Kadının hamileliğin de riskli bir durum yoksa 3. Aydan sonra yapılabilir
Son aylar doktor da tavsiye eder
problemli hamilelik değilse, daha çok cinsellik oluyor
Genellikle karılarını aldatıyorlar o dönemlerde
Yaa çok kötü bu
Doğru net
Devam ediliyor dikkatle
Hamile misin
Noo evlenince hamile olmaktan korkuyorum sksjsjsjsj erkegin gözü dışarıda olur diye ahaha
O zmn da kocan yer seni güzelsen ama belli de olmaz 😃
Güzelim ama bakalım ahahah 🤔😄
Orasını bilmiyoruz görmedik😃
Hiç deneyimlemedim bilmiyorum
Devam lpompaya
Degismez bence
Sizi nasil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?