Merhaba sizden akıl almak istiyorum eşim 5 aylık gebeyken evi tekretti ihtiyaclarimi karsilamasini istedigimde ananin evine git dedi ayriyeten 4bucuk yasinda kizim var. Annemin yanina geldim mecbur Şu an 38 haftalik hamileyim esimle hala resmi nikahliyiz iletisimimiz yok bebek icin falan hic arayip sormuyor umrunda bile degil annem de artik bana ve 4bucuk yasindaki kizima kotu davranmaya basladi kendisi de evli esini pek tanimiyorum bile gun icinde odamdan cikmamaya calisiyorum ciksam su bardagi niye oraya koydun diye bagirmaya baslar ya da kizima bagirmaya baslar ufak tefek sebeplerden ama kocasina cok iyi davranir babam icerde ondan da bi hayir yok napacagimi bilmiyorum daha 24 yasindayim cok bunaldim yemek yemeye bile cikamiyorum odamdan kadin siginma evlerini arastirdim is hauatina atilmak istiyorum ama bebegim de dogacak. Bebegi babasina versem diyorum simdi bile arayip sormuyor annem binbir suratla yeni dogan kiyafetleri aldi esimin 5 kurus faydasi olmadi. Niye bunlar basima geliyor cok zorlaniyor evladimin yaninda aglamamak icin zor duruyorum dayanacak gucum kalmadi kimseye kotulugumde dokunmadi kimsenin kalbini bile kirmamaya calisirim hak yemem nedem boyle oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 aySana canı gönülden üzüldüm senin şerefsiz kocan hakketten şerefsiz gebe kadını evden kovmak ne kendi sinde ar kavramı diye bişey yok sen doğru olanı yap mutlaka Allah yüzüne bakar ve seni dar kapıda bırakmaz senin yerinde hiç kimsenin olmasını istemem keşke elimde bir şey gelse derim
02 Yorumla
Soran7 ayAllah razi olsun dua edin bana lutfen
- 7 ay
Belli ki kocan sorumluluk istemiyor en kısa zamanda avukat bulmaya çalış boşanmak için senin ve çocukların ihtiyaçlarını karşılasın
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım yaşadıkların gerçekten çok zorlu ve şu an kendini yalnız hissettiğinden eminim. Ama bil ki, yalnız değilsin ve buradaki herkes gibi ben de yanındayım. Hayat bazen üstümüze çok yük biner gibi hissettirebilir, hele ki bir yandan hamileyken ve diğer çocuğuyla ilgilenmeye çalışırken. Sorunlarını çözmek belki zaman alacaktır ama birkaç fikir vermek isterim.
Eğer kadına destek veren sosyal hizmetleri araştırıp iletişime geçebiliyorsan, gerçekten çok iyi olur. Çocuklarınla birlikte geçici olarak huzurlu ve güvenli bir ortamda olabileceğin bir yer çok önemli. Kadın sığınma evleri bu konuda gerçekten yardım alabileceğin yerler ve aynı zamanda psikolojik destek de sağlarlar.
Eşinle ilgili kararı da şu anki duygusal yükünle vermek zorunda olmadığını unutma. Önce kendini toparlamak ve çocukların için ayakta durabileceğin bir denge oluşturmak gerekiyor. Bir anne olarak senin mutluluğun ve huzurun, çocuklarının da mutluluğu ve huzuru demek.
Unutma, kimse mükemmel değil, kendine şefkat göster ve güç bulabileceğin adımları araştırmaya çalış. Her zorluk bir gün biter, sen sadece şimdilik ayakta durmaya çalış. Güzel günler yolda, emin ol! 🌼 "Unutma, fırtına ne kadar sert olursa olsun, gökkuşağı için sabretmeye değer." 💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)7 ayBoşan ve nafaka al
Özeliklle çocuklar için nafaka vermesi gerekiyor
Yap çocuğu at ortaya kolay mı bu işler böyle10 YorumlaÇok zor bi durum bu gibi olaylarda ailenin yanında olması gerekirken bide kötümü davranıyor her insan anne baba olmamalı bence
00 Yorumla
7 ayBoşanma davası aç, en azından tedbir nafakası alırsın
010 Yorumla
Soran7 ayAdli yardim icin basvurmak istedim fakat tum bankalari vs gezip evrak almam lazimmis daha bir suru sey agrilarim cok gebeligim son zamanindayim
- 7 ay
Kim söylediyse yanlış söylemiş. Tüm bankaları gezme diye bir şey yok.
Soran7 ayKendim bosanma davasi acamam maddi gucum yok diyorum bu yuzden adli yardim almak istemistim ona da yetisemiyorum Şu an agrilarim cok oluyor dogru duzgun yuruyemiyorum 38. Haftadaykm
- 7 ay
Sanırım trollük yapıyorsun. Neyse eğlenmene bak.
Soran7 ayGercekten degilim neden boyle dusunuyorsunuz
- 7 ay
Benim yazdığım ile kendi yazdığını okursan anlarsın. Allah trolünde zekisine düşürsün
Soran7 aySanirim beni inada bindirip ispatlamami istiyorsun
Soran7 ayAnliyorum inanasi gelmiyor insanin fakat durum boyle ister inanin ister inanmayin ben sadece fikir danismak istiyprum baska bisey degil en azindan dua bekledim ama gercekten Şu an bir kez daha kirildim hak yemeyin lutfen
- 7 ay
Hangi ilde yaşıyorsan o ilin adını yazıp devamına da adli yardım bürosu yaz. Örnek olarak Ankara’da yaşıyorsan Ankara adli yardım bürosu yaz. Google de çıkan numarayı ara ve durumunu anlat. Onlar sana anlatır.
Soran7 ayTesekkur ederim
Kocanıza boşanma ve nafaka davası açmalısınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayİnansam elimden geleni yapmak isterdim
017 Yorumla
Soran7 ayBeni yanlis anladiniz sanirim yasadiklarim dogru elbette cok zor gunlerden geciyorum ama bu paylasimi birinden birsey bekledigim icin degil akil akildan ustundur belki fikriniz olur ya da dua edersiniz en azindan diye paylastim
Cevap sahibi7 ayÇok özür dilerim ben maddi beklentiniz var sandım aslında dedikleriniz dogruyuysa maddi beklentiniz zaten olmalı bilemiyorum bizde çok ksndiriliyoruz
Soran7 ayYok tesekkur ederim gercekten ben balik istemiyorum balik tutmayi ogrenmek istiyorum
Cevap sahibi7 ayİstanbul Anadolu yakasında İstediğin an ise sokabilirim seni istediğin semtte
Soran7 ayTekirdağda yasiyorum
Cevap sahibi7 ayBen İstanbuldayim
Soran7 ayKotu oldu
Soran7 ayŞu an icin uygun degilim dogum yapacagim yazmistim oraya kizim da 4.5 yasinda
Cevap sahibi7 aySonrası için dedim zaten biliyorum hepsini okudun
Soran7 ayDogum yapinca ne olacak onu da bilmiyorum ki
Soran7 ayTamam da gizli hesap diyor
Cevap sahibi7 ayAçtım
Cevap sahibi7 ayYapamadin mi
Soran7 ayAttim
Soran7 ayBu uye sadece takip ettiklerjnden mesaj aliyor diyor
Cevap sahibi7 ayİstek kabul ettim
Cevap sahibi7 ayMesajda yazdim
7 ayNafakada yok mu
06 Yorumla
Soran7 ayHayir
- 7 ay
Neden dava açıp almıyorsun
Soran7 ayBosanma davasi acmak icin para lazim adli yardkma basvursam oralara kosturamam gebeligimin son zamanindayim agrilarim cok
- 7 ay
Vaktin var mı konuşalim
Soran7 ayNeden
- 7 ay
Hem fikir yürütürüz hem içini dökmek sana iyi gelir
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 479 cevap paylaştı.
7 ayevlen tekrar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler