Çok zordayım yardim edin?

Merhaba sizden akıl almak istiyorum eşim 5 aylık gebeyken evi tekretti ihtiyaclarimi karsilamasini istedigimde ananin evine git dedi ayriyeten 4bucuk yasinda kizim var. Annemin yanina geldim mecbur Şu an 38 haftalik hamileyim esimle hala resmi nikahliyiz iletisimimiz yok bebek icin falan hic arayip sormuyor umrunda bile degil annem de artik bana ve 4bucuk yasindaki kizima kotu davranmaya basladi kendisi de evli esini pek tanimiyorum bile gun icinde odamdan cikmamaya calisiyorum ciksam su bardagi niye oraya koydun diye bagirmaya baslar ya da kizima bagirmaya baslar ufak tefek sebeplerden ama kocasina cok iyi davranir babam icerde ondan da bi hayir yok napacagimi bilmiyorum daha 24 yasindayim cok bunaldim yemek yemeye bile cikamiyorum odamdan kadin siginma evlerini arastirdim is hauatina atilmak istiyorum ama bebegim de dogacak. Bebegi babasina versem diyorum simdi bile arayip sormuyor annem binbir suratla yeni dogan kiyafetleri aldi esimin 5 kurus faydasi olmadi. Niye bunlar basima geliyor cok zorlaniyor evladimin yaninda aglamamak icin zor duruyorum dayanacak gucum kalmadi kimseye kotulugumde dokunmadi kimsenin kalbini bile kirmamaya calisirim hak yemem nedem boyle oluyor
Çok zordayım yardim edin?