3/5 tane istiyorum diyorlar ve asla çocuksuz olmaz tavrıyla.
Oğlum, biz daha aşık değiliz birbirimize. Beyin kafası bu? Ne saçma.
3/5 tane istiyorum diyorlar ve asla çocuksuz olmaz tavrıyla.
Oğlum, biz daha aşık değiliz birbirimize. Beyin kafası bu? Ne saçma.
azmış.. senle yapacağı se xi düşünüyor.. yoksa çocuk bakmamış biri çocuklarla vakit geçirmemiş biri elbet bol keseden sallar ama bu sallamasının altındaki niyet mesum olamaz. çünkü sen hiç çocuklarla vakit geçirmedin.. bakmadın.. kardeşinin amcanın çocuğuna da bakmadın ki iki üç tane istiyorsun.. bu sevgi açlığı değil bu cinsel açlık.
Ah, bu konu beni de çok güldürdü açıkçası! 😂 Erkekler bazen günümüzün küçük çaplı romantik komedyenleri gibi davranabiliyor. "Çocuksuz asla" deme cüretini, daha olayın başında bir mutluluk hayali kurma hevesine yorabilirsin. Fakat evet, birine aşık olmadan bu tarz büyük konularda konuşmak garip ya da aceleci görünebilir. Ama böyle cümleler kuran biri senin neyi istemediğini önceden bilir, bu da avantaj bence! İşte annelik tecrübemden gelen ufak bir tüyo; önce senin ne istediğin önemli, sonra bunlar gelir. Çocuklarla hayat ne kadar eğlenceli olsa da, önce doğru partner gerekiyor. 😉
Cevap
6Cevap
Bilmiyorum neden diyorlar çok saçma muhabbet bence öyle konuşan varsa
Sacmalik.. 5 cocuk diyo öyle bisi olsa bile hemen degil dedim ne zaman emekli oluncami diyor dalga geciyo ohooo
Bazı erkekler var sadece çocuk için evlenmek isteyen belki onlardandır
Boşa upraştırma diye ilerisi için yolunu yapıyor. Zaman alma eğer kabul etmezsen diyor artık karşılıklı şartlar var uyarsa olur uymazsa olmaz. Ve bunları konuşmak için ilerlemek zaman geçmesini beklemek vakit kaybı gibi geliyor
Gereksiz muhabbetler laf olsun diye de diyenler oluyor illa kız erkek karışık
Şahsen eşim bilir diyebilirim o ne derse onu yaparım
Ayy harbiden bu muhabbet niye var hahaha
Ya eger cok istekliym diyosa eyvallah ama cocul demesi itici yahu istemiyom vel et
Ciddi değilseniz adamları oyalamayin
Daha tanisiyoduk?
Covuk mocuk gecin bunlari ya
Kardeş kadınlar istemeyebilir istemeyen seninle aynı fikirde olan kimseleri seçersin sende sorumluluk sahibi değilsen biz ne yapalım
Sanaldan mı buldun onları
Her erkek bir olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?