Kızlar, Kazarak istemeden eşim yüzünden hamile kaldım çocuğu istemiyorum evliliğim çok kötü?

Çok severek ve çok büyük umutlarla (sadece benim düşüncelerimmiş) 3 senelik birlikteliğimizin ardından evlendik 8 yıldır birlikteyiz 1 oğlum var 2.5 yaşında evlendiğim günden bugüne yaşadığım psikolojik ve fiziksel şiddetin haddi hesabı yok polise şikayetçi oldum nezarette yatırdım uzaklaştırma aldırdım darp raporlarım var ama bi türlü boşanamadım arkamda kimsem olmadığı için aslında var ama yoklar bu evliliği ben istediğim için ailem boşanmama izin vermiyor o kadar şey yaşadım ama boşatmak için hiç bir şey yapmadılar tek istekleri kızları boşanıp evlerine dönmesin onları mahçup etmeyelim defalarca boşanmak istediğimi dile getirdim uğraştım eşimin öfke kontrolü problemi var en ufak şeye sinirlenir bağırır çağırır küfür hakaret eder ilk zamanlar o kadar üzülürdüm ki günlerce ağlardım davranışlarına bana böyle davranma diye işin içine dayak da girince iyice koptum hayattan o hayat dolu kızı bitirdi içimde kocaman bir cenaze taşıyorum artık 1 gün iyiysek 10 gün muhakkak kötüyüz bana hakaret etmediği gün yok karşılık verip kendimi savununca dayak yiyorum ve bu kadar yaşanmışlıklarla birlikte sırf kendisinin yüzünden istemeyerek bilmeden hamile kaldım (kendisiyle karı-koca ilişkm yok ayrı yatıyoruz çoğu zaman kapımı kitliyorım yanıma gelmemesi için ) bu durumu asla kabullenemiyorum çocuğu istemiyorum bu mutsuz evliliğe bi çocuk daha getirmek istemiyorum günahına giremedim düşürmek için lakin artık dayanamıyorum aldırmayı da kabul etmiyor düşmesi için rabbime dua ediyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum artık tükenmiş hissediyorum kendimi oğluma elimden geldiğince yansıtmıyorum ona en iyi şekilde bakıyorum etkilenmemesi için eğitiyorum öğretiyorum çocuk gelişimciyim neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum ne yapacağımı bilmiyorum oğlumun ve benim hayatımın bu adamın elinden daha fazla yok olmasını istemezken işe başlayıp boşanıp kurtulma planları yaparken bu hamilelik haberi beni yıktı biliyorum o kadar yana yana isteyen tedavi gören insanlar var onları düşününce vicdan azabı çekiyorum ama bu çocuğu istemiyorum ne olur bana akıl verin

Kızlar, Kazarak istemeden eşim yüzünden hamile kaldım çocuğu istemiyorum evliliğim çok kötü?