Nişanlım bana rest çekti?

Ben ananemi kaybettim bir hafta oldu nişanlımın da 4 gün önce yeğeni erken doğdu kalp hastası doğdu ben taziye evindeyken telefonu elime alamadım onun yeğeniyle ilgili attığı mesajı geç gördüm ve cevap veremedim o an müsait olmadığımı söyledim o nedenle cevap veremediğimi söyledim bana ben kırıldım zor bi dönemden geçiyorum küçücük bi bebeğin ameliyatı söz konusu ama cevap vermiyosun bilmem ne dedi. Sonra dün bu konu üzerine tartıştık bana dediki beni istersen engelle naparsan yap ister görüşürüz bundan sonra ister görüşmeyiz. Ne yapmayaalışıyo bahane mi arıyo anlamadım biz hep bunun ailesi yüzünden tartışıyoruz yılda 1 gördüğü yengesi için bile benimle tartıştı. Kardeşleri hasta olunca kötü dönemden geçince falan hemen kardeşlerime mesaj at diyodu kardeşleri bana başsağlığı mesajı bile atmadı nişan atmayı düşünüyorum öyle hiç değer gördüğümü düşünmüyorum o da bana diyoki sen hayatımda ilk sıradasın sana fazlasıyla değer veriyorum daha fazlasını bekleme diyo ama benimle hetkes için kardeşleri yengesi yeğeni için bile tartışıyo ki ben bişey deemdim çocğun sorunu detstlı ultrasonda görülmemiş mi dedim bana diyoki ne fark ederdi görülse çocuğu mu aldırıcaktık yani aklımın ucundan dahi geçmeyen şeyleri söylüyo bana napıcam bununla ben annem ben arayıp konuşucam onunla diyo

Nişanlım bana rest çekti?