Kürtaj olacağım?

Evliyim sorunlu evliliğim var eşim kumar oynuyordu bıraktı hala borsa oynuyor geçenlerde emanet olan 5 bin tl kaybetmiş kıyamet koptu tabi hamile hamile stres yaptım kavga ettik kollarımı falan sıktı bende bişiler fırlattım ağladı sızladı hala affetmedim…. bunun yanı sıra 2 aydır işsiz işten keyfe keder cıktı iş bulamazsın dememe rağmen …. birazcıkta borç var 150 bin tl kadar ama ödeyemiyor Şu an ev benim kendi ailemin araba benim sadece eve bakacak onu bile yapmıyor yapıncada sanki lutuf gösteriyormuş gibi …. ama ev çok küçük ufak bir oda yap cocuk için yetmez dedim hallederiz diyip duruyor bişey yaptığı yok evleneli 1 sene oldu kenarda olan bütün param bitti çünkü kumar belası yüzüne eve bakmadığı için işe girse bile maaşı az en az 5 ay toparlayamaz Ssk yok şu an şu an 9 haftalık hamileyim ve en son kavgadan sonra aldırmaya karar verdim baştan beri istemiyordum benden izinsiz yapmış anladınız gibi işte ….. hamile oldumu duyunca şok oldum ev işlerine vs yardım eder ama maddi konuda hiç tutarlı yanı yok …. …..6 haftalıkken ögrendim bunun yanı sıra tiroid hastası oldumu ögrendim gebelikte bebek beyin gelişimini etkilermiş ilaca başladım ….. düzelir bebek için dedim ama hala borsa peşinde biri emanet para vermiş onu borsada kaybetti 5 bin kadar böyle rezil rezil hareketler yapıyor …. bu yüzden bu kararı verdim kurtaj olucam sonrasındada boşanmayı düşünücem borsa dediğim Bitcoin onuda oynamıcam diye yeminler ediyor ama 3 senedir kumar bitse Bitcoin başlıyor bu yüzden aldırıcam mecbur çünkü ben kendimi düşünmüyorum kavga olan evde büyüsün istemiyorum
Güncellemeler
7 ay
Kötü yorum yapmayın anlamaya calışıp cevap veririseniz iyi olur
Kürtaj olacağım?