Evliyim sorunlu evliliğim var eşim kumar oynuyordu bıraktı hala borsa oynuyor geçenlerde emanet olan 5 bin tl kaybetmiş kıyamet koptu tabi hamile hamile stres yaptım kavga ettik kollarımı falan sıktı bende bişiler fırlattım ağladı sızladı hala affetmedim…. bunun yanı sıra 2 aydır işsiz işten keyfe keder cıktı iş bulamazsın dememe rağmen …. birazcıkta borç var 150 bin tl kadar ama ödeyemiyor Şu an ev benim kendi ailemin araba benim sadece eve bakacak onu bile yapmıyor yapıncada sanki lutuf gösteriyormuş gibi …. ama ev çok küçük ufak bir oda yap cocuk için yetmez dedim hallederiz diyip duruyor bişey yaptığı yok evleneli 1 sene oldu kenarda olan bütün param bitti çünkü kumar belası yüzüne eve bakmadığı için işe girse bile maaşı az en az 5 ay toparlayamaz Ssk yok şu an şu an 9 haftalık hamileyim ve en son kavgadan sonra aldırmaya karar verdim baştan beri istemiyordum benden izinsiz yapmış anladınız gibi işte ….. hamile oldumu duyunca şok oldum ev işlerine vs yardım eder ama maddi konuda hiç tutarlı yanı yok …. …..6 haftalıkken ögrendim bunun yanı sıra tiroid hastası oldumu ögrendim gebelikte bebek beyin gelişimini etkilermiş ilaca başladım ….. düzelir bebek için dedim ama hala borsa peşinde biri emanet para vermiş onu borsada kaybetti 5 bin kadar böyle rezil rezil hareketler yapıyor …. bu yüzden bu kararı verdim kurtaj olucam sonrasındada boşanmayı düşünücem borsa dediğim Bitcoin onuda oynamıcam diye yeminler ediyor ama 3 senedir kumar bitse Bitcoin başlıyor bu yüzden aldırıcam mecbur çünkü ben kendimi düşünmüyorum kavga olan evde büyüsün istemiyorum
Güncellemeler
7 ay
Kötü yorum yapmayın anlamaya calışıp cevap veririseniz iyi olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zor bir durum gerçekten. Maddi olarak destek olan var mı peki
Valla eşimle boşansam nafaka bile alamam parası yok çünkü cocugu ailemede bırakamam çalışayım abim boşandı yengem ve abim çocuğu anneme bırakıp gitti annem bakıyor çocuğun psikolojisi hala bozuk bide benim çocuğuma bak diyemem maddi olarakta destek veremezler babam emekli oldu hala çalışıyor işten çıkmayı düşünüyor emekli maaşları kendine bile yetmez hatta boşanırsam bu evi bile alırlar bizden ki bişey diyemem anca geçinirler …. bize ev alın diyorlar çünkü ya da kiraya gidin der
Bu ekonomik şartlarda gerçekten zor bir yaşam bu… yardımcı olmak isterim dilerseniz.
Gene doğursam kıyamazlar bakarlar …. anneme bile aldırcam demedim cok mutlu oldu çünkü ögrendiginde….. ama eşimle problemleri bilmiyor detaylı ama sürekli birilerine muhtaç olamam hayatımda hiç kimseye minnet etmedim bu cocuk içinde zor olacak doğurursam hep muhtaç hep ezik olacak boşanırsak eşimde il dışına gider ailesinin yanına …. babasız büyür teşekkür ederim düşünmeniz yeter
Siz bilirsiniz yinede bir düşünün bence.
Üzmeyin kendinizi
Çocuk oyuncağı zaten çocuk yapmak ya cidden o bir can öldürmek nasıl aklınızdan geçiyor annelik duygusu bu kadar mı zayıf
Zayıf olsa doktor kontrollerine gidermiyim direk aldırırdım ….. adam sorumsuz nasıl bakacagım evde kavgayla büyüyecek sonra ne olacak psikolojisi bozuk cocuk beni niye dogurdun diyecek anneme bak calısayımda diyemem abim boşandı yengem abim cocugu anneme bıraktı gitti ona bakıyor ve 10 tane hastalıgı var kadının
Haddim olmayarak evlenmeden öncede kumar oynuyor muydu? Oynuyorsa niye evlendin?
Evet bu cok muamma bilmiyordum diyebilirim ama oynuyormuydu kesin oynuyordu evliligi ertelemişti 1 sene nişanlıyken ama aklıma kumar gelmedi tabi …. ama maddi konularda hep böyleydi asla gelecek için bir şey düşünmez para konusunda eline geçeni yerdi cimrilik yapmazdı….. iyi yönleride yok değil asla ihanet etmez cok sadıktır ev işlerine yardım eder çalışkandır bahçemiz var bahçe vs yapar ama para konusunda benim tam tersim şu an mutsuzum sevgim bile azaldı yalanları bitmek bilmiyor
Evlisin burada millet belki direk boşan bile yazabilir ama ben bekar olduğum ve bekara kadın boşamak kolay olduğu halde sana boşan diyemem kürtaj ol da diyemem. Sevgin azalmış veya soğumuş olabilirsin doğaldır bir yuva kurmak günümüzde hiç kolay değil eşinle konuş kendini düzeltsin. Almış evi, arabası olan bir eşi öpüp başına koysun kendinide düzeltsin
Düzelmez gibi çünkü cok sabrettim artık tahammül kalmadıgı için şiddetli kavga ediyoruz susup kalamıyorum artık …. geçen kavga ettimizde evden gittim saatlerce yürüdüm kendime gelebilmek için cocuk aldırmak dogurmaktan daha zor bir karar benim için ama beni niye dogurdun demek istemiyorum ev benim degil babamın oturalım diye verdi kira vermeyin biriktrin ev alın diye benim kenardaki param bile bitti 1 senede adamın tek derdi bitcoınde 3 katı kazanmak 3 alsa 10 geri veriyor anlatamıyorum
Valla iyi niyetli olarak dertleşelim dersen derdini dinlerim ama çocuğu aldır, boşan demek bana düşmez. Evlilik büyük sorumluluk, çocuk ayrı sorumluluk annelik ise aşırı güzel bir şey. Ben önce sevdiğim sonra çocuğumun veya çocuklarımın annesi olacak kişiyle evlenmek istiyorum. Çocuğu aldırmakta büyük bir karar o kararı kendin ver burdan kimsenin aklına uyma
Bitcoin adamı soğan eder beni etmişti xd
Bu saatten sonra aldıramazsın
Neden yasal süre gecmedi 10 hafta bitene kadar