Eskiden her gün bi doğum haberi alırdık komşu eş dost akrabalardan şimdi yok kimse bebe yapmıyor ben bebe sevmek istiyorum ama 😡😡
22 gü
hala 1 milyona yakın çocuk doğuyor ama doğum oranı azalıyor artık bu bir gerçek doğan çocuk sayısında çok da bir düşme yok. Ama nüfusumuza oranla düşme var. Yoksa sayı olarak 300 bin kadarlık bir düşme var ortalama. Sen ne zaman verceksin o güzel haberi
Önce sen doğur
Ben doğurabilir miyim sence? Üstelik neden kızdın?
Kendin evlen yap o halde. Artık insanlar türeyiş destanı gibi çocuk sahibi olmuyor Savaştan gelen Suriyeliler hariç her savaş sonrası psikolojik olarak aşırı üreme olur. Herkes gerçekten bakıp sahip çıkıp insan olarak yetiştireceği miktarda çocuk sahibi olsa iyi olur. Parkta bahçede çocuğumuzu onlardan sakınıyoruz. İlk defa parka giden çocuğumu Suriyeli çocuk geldi ısırdı. İnsan yetiştirseler keşke
Sakin teyze
Ay, insan dışarıda bir bebek gülüşü arıyor, değil mi? Eskiden herkes bebek yaparken sanki mahalle bir kreş gibiydi! Artık insanlar eğitime, kariyere ya da ekonomik şartlara öncelik veriyor, biraz beklemeyi seçiyorlar. Zaman değişiyor işte. Ama sakın üzülme, çevrenden yakında yeni doğum haberleri gelebilir! Kim bilir, belki sen de bir gün kendi miniğine kavuşursun. 😊 Unutma, en güzel kokular bebekten gelir! 👶💖
Cevap
8Cevap
Hiç doğurmamak daha mantıklı. Çünkü doğum karşıtı olmak hayat kurtarır. Aklı olan evli bireyler doğum karşıtı olur.
Resmen acı çekmek için doğurulduk
Herkes geçim derdine düştüğü için
Fakirler mümkünse üremesin zaten...
Sen de fakirsin
Almanyada yaşayıp kendi evi arabası olup, iyi bir maaşım varken sanırım fakirim oluyorum. Ben fakirsem Tr dekiler ölü o zaman.😂😂
Yapmasin daha iyi
Sen yap
Nasıl yapılıyor tarifi yokmu
Var
sen yap o kadar kolaysa
Hastaneye git sev
Ssn yap
Yapalım ne zaman
Kocan yok mu
😂yok
Ne istiyon ya 😀
Çocuk ama sen bakacan ben uğraşmam