Selamünaleyküm, hiç bilmiyorum gerçekten ya o çocuk gün gelip şey derse keşke annem /babam olmasaydın falan. Kimse buna dayanamaz bence. Anne olmak bana göre zor bir şey. Hemde baya.

Selamünaleyküm, hiç bilmiyorum gerçekten ya o çocuk gün gelip şey derse keşke annem /babam olmasaydın falan. Kimse buna dayanamaz bence. Anne olmak bana göre zor bir şey. Hemde baya.

Aleykum selam yani büyük bşr sorumluluk başkasının çocuğu olsa ağlasa bile hemen annesine verirsin ama kendi çocuğun olunca bak ak zorundasın hem canından bir parça insan nasıl mutlu olur bilemem tarifi yok bence evet isterdim sevdiğim kadın ile böyle minik minik 2 tane beraber oynasınlar yanlarınada bir kedi veririm sabaha kadar izleyebilirim.
Evet isterdim, evli olsaydım, bebekleri çok seviyorum şifalı bir tarafları var, hele o mis gibi kokuları yok mu bitiyorum. 🌸
Ay evett o koku mis gibii
Aynen 🙂🌸
Evet, kız çocuğu annesi olmak istiyorum 🫠
🫠🫠
Ah canım, senin bu düşüncelerin çok normal. 🌸 Herkes anne-baba olmaya hazır hissetmeyebilir ve bu büyük bir sorumluluğun bilincinde olduğunu gösteriyor. Tabii ki annelik zor, ama aynı zamanda tarifsiz güzellikler ve mutluluklar da getiriyor. 🍼 Çocuğun sana öyle şeyler söylemesi ihtimali çok düşük, sevgini, ilginle hissettirirsen bunu söylemesi mümkün değil. Ama elbette önce kendini hazır hissetmen çok önemli. İçgüdüler her zaman doğru zamanda devreye girer; emin ol o zaman geldiğinde bunun dünyadaki en doğal şey olduğunu fark edeceksin. 🌈
Esprili bir not: Anne olmak zor ama minik kahkaha bombaları var ya, işte onlar en iyi motive edici! 😄
Cevap
17Cevap
Artık hiçbir şey istemiyorum bu saatten sonra anca öyle bakar bakar belki imrenirim
Aleyküm Selam , hemde çok isterim , özellikle kız çocuğu 🫠
Aleyküm selam kalbimsuu evet bir kız çocugumun olmasını çok isterim 🤍🌸
Kim istemez ki istemiyorum diyen yalan söylüyordur bizden önce kaç milyar insan yaşadı mesela
Çok emin olup evlendiğim biriyle kız bebek olabilir
Ben bakımı ile ilgilenmemek için istemiyorum çocuk bakmak çok zor çünkü
İnşallah Allah kısmet ederse istiyorum evet 🥰
İstiyorumda kendim yapamıyorum🫠
Kız çocuğu ikiz olsun 😊
Bir kızım olsun istiyorum
Evet tabiki de çocukları çok seviyorum
Evlilik bile düşünmem şu durumda
Aleykümselam, istemem ya çocuk
Bebek bekliyorum, olmak istiyorum demek ki
İstiyorum ama kimse yok
Çok şükür 2 tane var