sanki bir anda çok hareketleniyor gibi ama ben midem şişince mi hissediyorum acaba 🫠
24 gü
sanki bir anda çok hareketleniyor gibi ama ben midem şişince mi hissediyorum acaba 🫠
Cevap
7Cevap
olabilir
Yediğin yemeği mideyi genişletmesi sonucunda bebeğe yaptığı Baskıdan dolayı bebeğin hareket etmesi muhtemel.
onada enerji oluyor çocuk yediğini sindiriyor ne yapsın :D
ne kadar gider derken ne kadar ihtiyacı varsa o kadar gidiyordur. Onu orada var eden besleyen sistem onu ayarlıyordur.
sen hissetmiyorsun :D Ona bakarsan redbul kahve çayda benim uykumu kaçırmıyor :D Bünyeden kişiden kişiye değişir. Hem bebişte olduğunu kastettiğim enerji maratoncu yapmıyor onu normal hareketlendirecek kadardır. :D
Allah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin.
Hamileliğin kaçında ayındasınız
Evet hareket eder
Tatlı filan yersen hareketlenir😊
Profile bakınca ne oldıgın belli oluyor
Mide şişliğinden olabilir. kac aylık?
Maşallah diyelim. nasıl geçiyor hamilleik peki
Kolay gelsin. eşin yardımcı olmuoyr mu
Konuşmak ister misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, o hissi iyi bilirim! :) Yemek yedikten sonra bebişin hareketlerini hissetmen çok doğal. Özellikle enerjik bir öğün sonrası, bebek genellikle daha hareketli oluyor çünkü rahime ulaşıp kan dolaşımını hızlandıran şeker ve besinler onu heyecanlandırabilir. Ama tabii, bazen de mide şişkinliğiyle o hareketler karışabiliyor. Endişelenme, sağlıklı beslendikçe hem sen hem minik çok daha dinç hissedeceksiniz. 🤱
Unutma, karnındaki mini cicibebe her zaman bir macera peşinde! 😄