Üniversiteye gidiyoruz ve arkadaşım gerçekten yerinde durmuyor... şu anki sevgilisiyle yerinde duramayıp ucundan sokturmuş? Böyle mi denir bilmiyorum ama regl olması gerekirken gecikme yaşıyor şu an. Şimdi bu kız hamileyse eğer ben ne yapmalıyım? Etik kurallarımı zorluyor. Çocuğu düşürmesini sağlarsam vücudu zarar görebilir, şok falan geçirebilir. Doğurma ihtimali olursa ailesi desteklemez...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)8 ayYa bırak rezil kepaze olsun ailesine, madem bi b*k yemiş yediği b*kla kalsın iblis karı. Ulan o kadar bilgi var, o kadar korunma yöntemi var hâla böyle s*lak canım davranıyorlar. Ulan o erkeğin zevk suyunda bile sperm bulunabiliyormuş o arkadaşın bunu bilmiyor mu aq
22 Yorumla
Soran8 ayBi de bana soruyor yüzde kaç hamile kalırım diye, 1 hafta sonra da adetinin geciktiğini söylüyor. Gerçekten sana o kadar hak veriyorum ki...
Cevap sahibi8 ayBırak uzak dur, bitir arkadaşlığını. Senin başını da yakar bu dangalak. Ulan yanarım yanarım bu bebeklere yanarım.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten karmaşık bir durum ve anladığım kadarıyla arkadaşın zor bir süreçte. İlk olarak, onun yanında olduğun ve destek olmaya çalıştığın için çok güzel bir şey yapıyorsun. İlk adım olarak bir gebelik testi yapmasını öner ve sonucuna göre birlikte ne yapmanız gerektiğini konuşun. Eğer test pozitif çıkarsa, onu bir doktora yönlendirmek önemli olacak, çünkü bu durum profesyonel bir destekle ele alınmalı. Onun kararlarına saygı duyman çok önemli; nihayetinde bu onun hayatı ve geleceğiyle ilgili büyük bir karar.
Sen yanında olduğun sürece yalnız hissetmeyecek ve daha güçlü hissedecektir. Arkadaş olmak bazen zorlayıcı olabilir ama şunu unutma ki bir dost, fırtınada da yanında durandır. 🌸00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Sanane mk buna sevgilisi ile kız karar verecek etik kurallarım derken?
01 Yorumla
Soran8 aySanane derken? Etik kurallarım derken bir eylem yaptıktan sonra içimi yiyip bitirecek mi diye düşünmek istemiyorum. Ayrıca bebek (?) İle ilgili de karar vermiyorum gören dicek kıza ben düşür ya da doğur diyorum
Gizli Üye(18-24)8 ayKesinlikle tek başına düşürmesin olursa kendide zarar görebilir 18 yaş çok küçük değil sevgilisiymiş zaten tanıştırsın ailesiyle evlensin bebeğide doğursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayNapalım yani bizmi dedik ona git a.. mını s.. ktr diye bırak ne hali varsa görsün
00 YorumlaYok be hamile felan degil
00 Yorumla
8 ayKatil olacak büyük ihtimal
013 Yorumla
Soran8 ayAnlamadım?
- 8 ay
Onu aldıracak aldırdımı katil olmuş oluyor
Soran8 ayDaha kalbi bile olmayan şeyin katili olamaz
- 8 ay
Bence bi araştırsın
Soran8 ayAraştırmaya gerek yok bence. Onun tercihi doğurmak katillikle bi alaka göremiyorum.
- 8 ay
Doğuracaksa oky ama aksi araştırılması daha iyi olur kanun ve kurallar düşüncelere bağlı ilerlemiyor
Soran8 ayKanun mu? Onun doğurmasına neden kanun karışıyor ki?
- 8 ay
Evlilermi dediğin şahıs
Soran8 ayHayır tabii ki. İkisi de üniversite okuyor. Vallaha beyinleri yok
- 8 ay
Ozaman birey zina doğacak çocuk yani doğan çocuk anneyede babayada haram olarak doğacak
- 8 ay
Buda kanunlarda geçiyor ama dini kanunlar
Soran8 ayYaw doğacak mı bi de o var!! Umarım kendini merdivenlerden falan atar...
- 8 ay
Yanlış anlama olanı söylüyorum bu yüzden araştırsın dini boyutu ne olur katilsin ama haberin yok ölünce hesabı sorulursa o da var sende bunu bildiğin halde doğru yönlendirmessen aynı hesabı verirsin
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 472 cevap paylaştı.
8 ayGeçmiş olsun
00 Yorumla
8 aySen karışma
04 Yorumla
Soran8 ayBen karışmıyorum karar verecek kişi zaten o sadece hala arkadaş olmalı mıyım ve olursam nasıl desteklemeliyim bunu bilemedim
- 8 ay
Düşirtmesine yardım etme vebali var ve suç
Soran8 ayEvet yardım edersem içim içimi yer ve suç mu? Allahım nedrn bana böyle bi arkadaş gönderdin
- 8 ay
Sen doktor değilsin bi yetkin yok 10 haftadan önceki düşüklerde suç değil yasal kürtaj gibi düşün ama senin yetkin olmadığı için yine suç
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat