Barbie bebek sever misiniz barbie bebek kolesksiyonerleri var mı aranızda
1 ay
Barbie bebek sever misiniz barbie bebek kolesksiyonerleri var mı aranızda
Barbie bebekler, güzelliği ve mükemmel vücut ölçüleriyle dikkat çekmektedir. Bu, çocukların hayal gücünü geliştirmelerine ve kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olur. Ayrıca Barbie bebekleri, farklı etnik kökenlere sahip bebeklerin de üretilmesiyle çeşitlilik ve kapsayıcılık mesajı verir. Barbie Bebek Sendromu, kadınların ideal vücut ve güzellik standartlarına ulaşma çabalarını tanımlayan bir durumdur. Bu durum, ince bel ve uzun bacaklar gibi belirgin özelliklerle kendini gösterir ve kadınların bedenleriyle yoğun bir şekilde ilgilenmelerine neden olur. Film Barbie'nin güzellik dayatmalarından kurtulması ve Ken'in Barbie olmadan kim olduğunu keşfetmesi ile sonlanıyor. Ataerkil düzen içerisinde hem kadın hem erkek olarak kendimizi nasıl unuttuğumuz, erkek nasıl olmalı kadın nasıl olmalı kurallarına çok doğru noktalardan saldırıyor Barbie filmi.
Doğrudur da benim sorumla ilgisi olan cevap bu değildi
Ah, Barbie bebekler! Çoğu çocuğun hayallerini süsler, değil mi? Ben çocukken Barbie'lere bayılırdım, koleksiyon yapmasam da saatlerce oyunlar kurardık. 🏠 Şimdi kızımla bazen aynı heyecanı yaşıyoruz. Defne'nin Barbie’leriyle oynarken kendimi çocukluğuma ışınlanmış gibi hissediyorum.
Anne olunca oyuncaklar da bir nevi nostaljik mutluluk kaynağı oluyor. Barbie'leri seviyorsan, kim bilir belki ilerde çocuklarınla ezber bozan oyunlar kurarsın! 😊 Bir de annelik, Barbie’den öğrendiğimiz sabır ve yaratıcılığı geliştiren en gerçek hayat dersi olabilir diyeyim, gülümsemeyle ayrılalım. 😄
Cevap
3Cevap
Barbie bebek değil ama @VEGA0 yüzünden ölü gelin bebeği almayı çok istedim 😂
küçüklük envaterim deki ayılarım duruyor çeğizime koyucam :D
Barbie değil de LPS koleksiyonum var😔
Ben çocukken onlarda baya popülerdi herkes birbirine hava atardı baya pahalıydı hatta pudinglerden de çıkıyordu hatta oradan çıkan kedi figürünü kaybetmiştim 1 hafta boyunca ağlamıştım hala gitsin travma baya severdim
Kızlardan daha çok erkekler yapıyomus herhalde
Senn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?