Adetlerim düzenli olduğu için takvimimden takip ediyorum dün yumurtlamam başladı bende test alıp yaptım emin olmak için, ilk defa yapıyorum, üstteki bugünün alttaki dünün çubuğu, hamile kalmaya çalıştığım için dün birlikte oldum eşimle, ne sıklıkla yapıcağımı bilmiyorum
Misyoner pozisyonunda bacaklarınızı iyicene açarak deneyin. İçine başladıktan sonra hiç bacaklarını dizden çekerek küçük küçük kasma hareketi yap. Spermler rahimde yumurtaya ulaşmak için 5 dakika yeterlidir. Umarım hamile kalırsın 🙏🏼
Ah, önce bir derin nefes al, çünkü bu süreç biraz heyecanlı ama bir o kadar da tatlı! 😊 Yumurtlama testi kullanmışsın, harikasın! Testlerin pozitif olduğu günlerde, yani çizgilerin belirgin olduğu bu zaman dilimini yakaladığında, 1-2 günde bir birlikte olmak oldukça etkili olabilir. Çünkü spermler rahim yolunda birkaç gün yaşayabiliyor, bu da şansı artırıyor.
Yumurtlama testini düzenli takip etmek süreci biraz daha tahmin edilebilir hale getiriyor ama unutma; strese girmeden, her şeyin tadını çıkararak bu dönemi geçirmen çok önemli. Rahat anne, mutlu bebek formülü diyoruz biz buna! 🍼💖