- Çocuk & Ebeveyn konusunda 552 cevap paylaştı.
7 ayBüyük konuşmak istemiyorum ya ne olursa olsun Allah hayırlısını nasip etsin dini, dili, ırkı önemsemek istemiyorum bunları onu üzmeyecek biri olsun yeter aksi olursa biz hayatta oldukça kapımız ona her daim açık hatalar da yapsa burası daima onun evi döneceği yer burası olmalı
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayEn son 21 yaşında benim yeğen evlendi evlendiği çocuk dağıtmayı seviyordu kafayı çekmiş gelmiş kendinş yere attı dans etti sen erkeksin elini kolunu yere sürerek falan dans etmek nasıl bir şey diskodan damat bulmuş gelmiş kız. Böyle bir damat olmaz mesela apaçi gibi damat olmaz. Yeni nesil Z kuşağı kafayı yemiş ciddi olarak söylüyorum Allah kızı olana yardım etsin benim iyi ki yok
08 Yorumla- 7 ay
Tecrübe konuştu 😂😂 Şimdiki nesil farklı olduklarını düşündükleri her şeyi yapıyorlar kendilerini rezil ediyorlar farkında değiller. Bizde gelin davulun üstüne çıkar oynar mesela gelin yapınca göze güzel gelir. Baktık kız davulun üstüne çıktıktan sonra damat da davulun üstüne atladı. Seni orada yedi sülalen izliyorken böyle şeyler terbiyesizce diye düşünüyorum. Erkek dediğin ağır olur taş yerinde ağırdır. Hafif taş olurlarsa tekme atanları çok olur. Böyle adamlarla kızınızı evlendirmeyin
- 7 ay
Hişşşşş 🤫🤫 Yorumu atarken de site kapandı yazdığım şeyi tekrar hatırlamak zorunda bırakıp yazdırttılar alacağın olsun site 😂😂
- 7 ay
Oynatırım dansöz gibi kafam kızarsa hıhııı 😂😂
- 7 ay
Binlerce dansörrrr var
7 ay190 aşağısı olmayan kim varsa saka saka 😅 yani maddi manevi yanında olmayacak, eli ayağı düzgün olmayan biri ile , içkiye aşırı düşkün ve aile geçmişi kötü biri ise asla 😃 babası da izin vermez asıl Kendi tercihi ama yani yavrum sen mutlu ol diye bunlar..
06 Yorumla- 7 ay
İlk oğlum olsunda kızıma bakarız 😅 oğlan istiyorum ben babası kızıma söyler ama baskı yaptirmam ona da sevgilide destek çıkarim ama onun dışında serbest bir yaşam sürer
- 7 ay
Oğlum ne derse o 🤭 ama kızımda disko misko işleri varsa olmaz
- 7 ay
Olmazz benden örnek alsın 😅
7 ayKızm olduğu için bu soruya yaptığım her yorum tehlikeli.. Açıkçası kızım istediğiyle evlensin yanında olurum muhtemelen.. Hayatı ve kızımi seven biri olsun yeter :))
22 Yorumla- 7 ay
Amin inşallah bakıcaz :))
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, hangi ailenin gönlünün sınavıdır kızını gelin etmek... 😊 Sevdiğiyle mutlu olacaksa, dürüst, sevgi dolu ve güvenilir biriyle evlenmesini isterim. Ama saygı göstermeyen, kötü alışkanlıkları olan veya kızımı mutsuz edecek biriyle evlenmesine gönlüm razı olmaz. Ne derler bilirsin, "Evlenen kız ana, evlendiren ana ağlar!" 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 842 cevap paylaştı. Asla büyük konuşmamak gerek. Yüce Rabbim hayirli coook iyi anlaşa bileceği, sevip sayacak kișiler, güzel sohbetli olan kişiler ve gülüp eğlenip ve gerekirse derin derin konulara konuşacak insanlarla, sorumluluk sahipi olan azimli ve hayalleri olan kişilerle karşilaştirsin ve taniştirsin evlatlarimi. Kalbi kötü ve kötü olan insanlardan korusun uzak eylesin!!
10 YorumlaBen kızımı saygısız, bencil ya da sorumluluk almayan biriyle asla evlendirmem.
Parası, işi, dış görünüşü önemli değil; karakteri düzgün, sözü güvenilir olacak.
Kadına değer vermeyen, empati kuramayan biriyle hayat zaten zindan olur.
Kısacası; kızımı severek değil, saygıyla taşıyabilecek biriyle evlenmesini isterim.10 Yorumla
s 7 ayBireysel gelişimini tamamlamamış ve kendine ait kazancı olmayan biriyle.
Fakir olması önemli değil, kendine ait kazancı olması önemli.34 Yorumla- 7 ay
Olur, hiç sorun değil.
7 ayOna iyi davranan biri ile evlendirmek isterdim kötü davranan değil
11 YorumlaSorumluluk sahibi olmayan, onu eve kapatmaya çalışan, eğitime ve gelişime açık olmayan biriyle olmaz.
10 Yorumla
7 ayBuyuk konuşmak olmasinda işçi ile maaş konusunda evlensin istemezdim. Bi de karakter olarak muhafazakar biri olsun isterdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayIrkçı olduğum ırklar, ana dili dışında dil bilmemesi, parasız, okumamış, bir dediği diğerini tutmayan, kızımın istediği hiçbirşeyi yapmayan, tipsiz kızımın yanına yakışmayan.
Onun dışında kültürsüz daha dış dünya hakkında bir şey bile bilmeyen biriyle evlendirmem şuanki halim nedeniyle gelecekteki kızımın nasıl biri olacağını az çok tahmin edebiliyorum02 Yorumla
Cevap sahibi7 ayVe tüm olumsuz özellikleri taşıyan biriyle
Kendini sevmeyen bir adama kızımı vermek istemem.
10 YorumlaBilmiyorum, ben evlendim de doğmamış kız kaldı :D
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 513 cevap paylaştı.
7 ayBen kendim bile evlenmedim. Olmayan kızım için hiç konuşmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayHerkesle konuşup kimseyle konuşmuyorum deyip perde arkasından gizli gizli iş çeviren kadınlarla. Birde 9 köyü karıştıran dedikoducu insanlar ile.
12 Yorumla- 7 ay
Kızını kız ile mi evlendircen?
Cevap sahibi7 ay@MekanınSahibiHande çocuğunuzu okumuşum galiba soruyu.
7 ayadli sicil kaydinda herhangi bir suc kaydi olan biriyle evlendirmem sucun niteligi fark etmez
13 Yorumla- 7 ay
tab2 ekmek kapim onlwr
7 ayKızım olsa kendim gibi evlenmesini istemezdim. 🏹
36 Yorumla- 7 ay
Hahahah
- 7 ay
Kırsın dizini otursun anasının evinde.
Öyle miydi o söz 😂 - 7 ay
Kendini doğaya mı attin
- 7 ay
Koysun bir kıymalı makarna yiyelim analı kızlı
7 ayİnsan olsun ama bildiğimiz insan değil😀Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyim, nasip 🤷♀️
02 Yorumla
u 7 ayamiiinn kötüler düşman başına
- 7 ay
Düşmanıma da vermesin , kötüler olmasın ve doğmasın.
Ayh nober yakaşaklı babacık diye muhabbet kuşu gibi adamla evlendirmezdim
12 YorumlaKimle istemezsem inadına ona çekilir gider kaçar. İstediğiyle evlensin hayat onun hayatı tecrübe.
11 Yorumla
7 ayKızım evlenecek miymiş🥹
11 Yorumla
7 ayYalancı, soytarı, ne dediğini bilmeyen, ana kuzusu, ve çok konuşan biriyle kızımı evlendirmem.
02 Yorumla- 7 ay
😅😅
Ampulcüyle (öhöh gönderme değil cidden ampulcüyle) dızolarla falan galiba
010 Yorumla- 7 ay
Haa arizona Kertenkeleleri ile özellikle bunlardan :)) https://www.youtube.com/shorts/mnV34n6_IeE
- 7 ay
Türkiye versiyonu ile ya https://www.youtube.com/shorts/PIR1ZaqJK4c
m 7 ayBüyük konuşmak istemem ama türk biriyle evlendirmem...
03 Yorumla- 7 ay
Suriyeli ile sen evlendirirsin sjgsj
7 ayHayvan sevgisi olmayan kimseyle evlendirmem. Hayvana merhamet etmeyen insana hiç etmez.
01 Yorumla
7 ayKızım olmadığı için bilemem ama büyük ihtimal istediği kişiye vermek zorunda kalacağız
02 Yorumla- 7 ay
Aynı kültür ve ekonomik düzeyde olmayan birine vermem büyük ihtimal ama dedim ya şans bu gider eşeğin tekne aşık olur yapacak bir şey kalmıyor
Kızım olursa düşünürüm
10 Yorumla
7 ayKızım olunca o zaman karar veririm buna
10 Yorumla
7 ayMüslüman olmayanla..
10 YorumlaKeyfi bilir ya kime gidiyorsa gitsin
10 Yorumla
7 ayİt kopuk serseri ile evlendirmem
10 Yorumla
7 ayKaraktersiz yalancı biriyle asla
24 Yorumla- 7 ay
Kör kuyularda merdivensiz kalsınlar insallahh sjjf
- 7 ay
Çok sikissinlarda girecek tuvalet bulamasinlar çok aminn 😅
7 aySeninle ksdkmxskd
11 YorumlaEğitimsiz cahil biriyle
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBabası belli olmayanla
10 YorumlaBüyük konuşanları okumaya geldim😅
23 YorumlaBen evlendim de kızım kaldı
28 Yorumla- 7 ay
O da olacak merak etme 😆
- 7 ay
- 7 ay
- 7 ay
Et kızz
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 399 cevap paylaştı.
u 7 ayKimi sevdiyse onunla evlensin işte
29 Yorumla- 7 ay
Olur, kimi sevip sevmemesi gerektiğini bilir
- 7 ay
Lan yok ben gibi olmasın yine de djfj
- 7 ay
Çok üzerler sonra onu ya, katil olurum djfjs
- 7 ay
Hayır tenedos, aşk ilişkilerine karışamam onun dedim ya be
Kızımı vermem kimseye 🥲
21 Yorumla
m 7 ayÇapkın, karaktersiz biriyle
11 YorumlaHoşuma gitmeyen herhangi biri
13 YorumlaSiyasal islamcı biri ile.
15 Yorumla
u 7 ayo zaman sana şu parçayı fırlatıyorummm
https://www.youtube.com/watch?v=P3N5vyMjAkM
s 7 ayBüyük konuşmak iyi olmaz passsssss
02 Yorumla- 7 ay
Minicik konuşurum hemenn
Anası evlensın de kızına bakarız
03 Yorumla
7 ayHıhh sanki evlendik kızımız için düşünelim
04 Yorumla- 7 ay
Yüzüme vurma yaşlııı
- 7 ay
al bastonunu işim var dede
7 ayBu soruyu annem babam cevaplamalı
02 Yorumla- 7 ay
O zaman hiç kimse eşle evlendirmezler
7 ayMalum partili birisiyle
01 Yorumla
7 ayailesinin görgüsüz olduğunu düşündüğüm biriyle
01 Yorumla
7 ayİşsiz güçsüz biriyle
10 Yorumla
7 ayişsiz biriyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayMalum kişiyle
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 785 cevap paylaştı. Suri suri
01 YorumlaKızım yok… 😕
03 Yorumla- 7 ay
Senle uğraşmıyım diye öyle dedim len… Kimseye vermem ben onu… Ben böyle mannyakk kaynana olurum aklı olan varsa yanaşır oğluşuma… Oyyy dötüne kurban olayım onu şapşik maymunum benim…
youtube.com/shorts/aY-1HEEoZBE?si=56j7nK7Gs5nsDJgU
Korkak biriyle
01 Yorumla
7 ayseninle
01 YorumlaKadın düşmanıyla
02 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem