Hamileden iç dökme?

8 buçuk aylık hamileyim. 4 aydan itibaren sürekli kasık ağrıları yaşadım. Kalçamda da düşmeye bağlı geçmek bilmeyen ağrı sızı sancıyla hamileliğimi geçiriyorum. Çoğu zaman ayakta duracak halim olmadığı halde eşimin bir gün olsun yemeğini aksatmadım o ağrıyıda çektim sofrasınıda hazırladım. Gurbetteyiz destek olacak kimsemiz yok annem ya da kayınvalidem hiç gelmedi. Kötüysen gelelim diyen bile olmadı. Hamileliğimi yanlız kimsesizlik hissi içinde yaşadım. Duygularım çok karışıklaştı. Asıl anlatmak istediğim. Dün akşam eşimle yaşadığımız durumdu. Çocuğumuzun ismine karar verdik ama benim içime sinmedi uyumsuz söylemesi zor gibi geliyodu. Dün eşime ismi değiştirsek mi acaba diye sordum sorduğuma pişman oldum. Ters ters konuşmaya başladı sesini yükseltti (ki normalde yapmaz ) bide durdu gider istediğim ismi koyarım bişeyde yapamazsın gibisinden konuştu artist artist sinirler tepeme çıktı. Tartışmamız Max 3 dk sürdü sonra küstü mutfağa gitti. Bende yatak odasına gittim. Saatlerce gelmesini bekledim gelmedi. Akşam yemeğini yememiştik yemek hazırdı ocakta masayı hazırlar gel der öyle adım atar diye düşündüm onuda yapmadı. Gece işe gitti işteyken sürekli arar sorar iyimisin diye. 1 mesaj bile atmadı. Gece uyumadan sabah gelince yesin diye ona yiyecek bişeyler hazırladım bıraktım masaya. Onlarıda yememiş sabah diğer odaya yatak açmış orada yattı. 3 dakikalık bir tartışma küfür yok hakaret yok hiç bir şey yok. Küslüğü hala devam ettiriyor. Bende canım bekliyorum ki sabah gelince öper uyandırır sarılır. Hatam varsa da hamileliğime verir üzülmeme göz yummaz diye umutlanıyordum. Çünkü ben kin tutan küs kalan bi insan değilim. Sinirim geçtimi unuturum herşeyi. Eşimde öyleydi aslında bu sefer neden böyle davranıyor anlamıyorum. O işe gittimi gözüm hep saatte oluyo. Çünkü ondan başka burada selam bile verebileceğim kimse yok. Yalnızlıktan şikayetçi olduğumu bildiği halde şimdi küserek beni iyice yanlız bıraktı. Stresten mi bilmiyorum dünden beri de ağrılarım geçmedi.

Hamileden iç dökme?