Eşim dün akşam çok sinirlendi. Işten geldikten sonra uyumuştu bir kaç saat hastaymış. Bende zaten bebekleyim hep. Beni çok yoruyor hem gündüz hem gece.
geldi işte buz dolabını açtı bakındı sonra dedi ki senin bu yemek yapmama huyunu hiç beğenmiyorum. Yorgunum dedim biraz daha anlayışlı olamaz mısın dedim. Başladı bağırmaya dört aylık oğlum sıçradı böyle korktu birden kendisi masayada vurunca.
neymiş düzgün konuşacakmışım güzelce.
yorgunum dedim yani ne var bunda. Doğru düzgün yemek yaptığın yok artık diyor. Evet zorlanıyorum. 3 yaşında çocuğum var ve 4 aylık bebek ve hiç kucaktan inmek istemeyen. Çok zor bu süreç. Kendisi çok istemişti 2. Çocuğu halbuki.
bu süreç bitene kadar düzen bekleme benden dedim. Iyi bir kadın değilmişim ben. Zaten yemek yapınca evi toplayınca temizleyince iyiyim yoksa kötüyüm dedim. Herşeyi benden bekleme dedim. Kira bende çocuklar bende yemek bende temizlik bende. Ne istiyorsun benden dedim. Neyse sonra babasına yazdım aldı götürdü orada zıkkımlandı akşam geldi uyudu direk. Bu sabahta işteyken akşam hiç yaşanmamış gibi arayıp konuşmak istiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer