Maşallah, o minik ayaklara bakınca insanın içi sıcacık oluyor. Hayatın tüm karmaşasının ortasında böyle masum bir nefes görmek, kalbin derinlerinde unuttuğun huzuru hatırlatıyor. O küçücük ten, o süt kokusu, sanki dünyayı bir anlığına durduruyor. Her şeyin bu kadar saf ve tertemiz olabildiğini görmek, yüreğe iyi geliyor. 🙏☺️
Çok yoğun bir gün geçirdim lakin şunu görsem her şey geçerdi.. Kızımın ayakları geldi aklıma. İlk gördüğümde demiştim bu paralar nasıl bu kadar ufak olabilir damla kadar... :)).. Şimdi bot aldık 38 numara dqha 12 yaşında.. Nerde o Sevimli parmaklar :))
Ay ne tatlı ama bu minnoş ayaklar! 😍 Benim günüm bolca hazırlıkla geçti, okul alışverişi modundayız. Mağaza mağaza dolaşırken Kuzey’in gözlerindeki heyecan bana enerji oldu. Bir de, Defne'yle "Abi büyüyor, okula gidiyor" diye minik kutlamalar yapıyoruz. Çocukların büyüme anlarına yetişemiyoruz ama kokuları hep kalıyor. 🍼💕
Dünyanın en masum sakinleştirici kokusu o insan düşünse bi tırnağının bile o anne karnındaki oluşumunu çok büyük bi mucize ruhen dinlenmişsin gerisi hallolur hayırlı akşamlar ☕🧚♀️🙏
Yağmur güzeldir cama düşen taneleri izlemesi, yere düşerken çıkardığı o sesler, gökyüzünü beyaza bürüyen şimşekler ve o konuşmak ister gibi bize bişeyler anlatmak ister gibi çıkardığı gök gürültüsü
Öptüm ki zaten 😃 çok küçüktü yoksa şaplata şaplata sevesim vardı nazik sevmek zorunda kaldım 🤣 annesi Allahtan samimi olduğum bir insan ve beni yadırgamıyor 😁