ÇOCUĞUM BENİ HİÇ DİNLEMİYOR BAĞIRIYOR SÜREKLİ?

Boşanma aşamasındayım 2 buçuk yıldır eşimden ayrıyım 6 yaşında birinci sınıfa başlayan bi kızım var beni asla dinlemiyor babasına gidiyor geliyor babası okul hayatını mahvetti okumayı bilmiyor yapamıyor 5 gün alıyor akşam çalışıyorum bir saatte tekrar yaptırmaya ödev yaptırmaya çalışıyorum öğrenme isteği yok öğretmeni durumları biliyor bana karşı kızım çok asabi herkesin içinde bana bağırıyor kolumu sıkıyor babasına gitmekle tehdit ediyor iyi biri değil babası çocuğu okula göndermiyor ilgilenmiyor ama bana inat alıyor bu durum çok canımı sıkıyor ne çocuğumu düzeltebiliyorum ne hayatımı akşam işlerine gidiyorum kızımı kimse hazırlayıp da okula bırakıp almaz sırf onun için aylık işe giremiyorum 1 ay sonra kontrat doluyor ve çıkmam gerekiyor toplu bi miktar da ödeme yapmam gerekiyor bi yandan iş bi yandan geçinme bi yandan 1. Sınıf bir yandan boşanma aşaması davalar çekişmeli babası beni darp ediyor uzaklaştırmam olmasına rağmen zaten sürekli geliyor kaçıyor kızım da bana düşman gibi hafta sonları parka avmye götürüyorum muhakkak okuluna götürür gelirim babasına verince asla iletişim kuramıyorum vermesem darp ediyor daha 25 yaşındayım 60 kilodan 49 kiloya düştüm sıkıldım artık pedagoga götürdüm 5-6 ay sonra gün verilir dedi sosyal hizmetlere gittim geçici velayetim yok şikayet etsemde babasını bir şey olmuyor çocuk ortak diyorlar e okul hayatı çok kötü diyorum sosyal hizmetler adliyeye başvurun diyor gerçekten çok sıkıldım
ÇOCUĞUM BENİ HİÇ DİNLEMİYOR BAĞIRIYOR SÜREKLİ?