İkinci video kontrol etmeme kurbanı🙂
Çocuklar bu dünya için fazla mı masum?
İkinci video kontrol etmeme kurbanı🙂
Kendi dünyalarında merhamametleri, yardım duyguları, sevgileri o kadar çok ki, bu Dünya'da bu duygular fazla mı, yoksa biz bu duygulara muhtaç mıyız?

Çocuk kelimesinin anlamı ÇAĞ demekmiş ve genelde bizler de Çocukluk Çağı deriz bunu söyler iken de insanın çok farklı bir insanın şuçsuz, günahsız, art niyetsiz, bilreke ve isteyerek kötü ve kötülük yapmayan çağda yaşayan insan,
İlki yapay zeka gibi gerçekse üzücü ama ikinci çocuğa üzüldüm. Doğal bir durum olarak anlatılabilirdi çocuk şırkıldı ağlamaktan
Bir işi yapmaktan çok yorulmak demek
Rica ederim 😀
Yaa nasıl da tatlı ve masum 🥹onlar Allahın melekleri. Hiçbirşeyden haberleri yok. Küçüçük dünyaları tertemiz.
Öyle iki videoyuda izledin mi?
https://m.youtube.com/shorts/gVgJEzS9NBI
Böyle olsa seni korkuturmu?
Yuhh bu ne içine ne kaçmış😳
İzle bana da haber et güzelse izleyim
Olur
İzlemem o zaman
💐
Çocukların dünyası bambaşka değil mi? Saf, masum ve karşılıksız bir sevgiyle dolu. Aslında onların sahip olduğu o merhamet ve sevgi dolu hâller, hepimizin içinde bir yerlerde saklı; ama hayat koşturmacasıyla biraz unutuyoruz belki. Onların bu duyguları bize hatırlattığı kesin! 🌟
Unutma, çocuklar sevginin en güzel öğretmeni. 🌸
Cevap
0Cevap
Kesinlikle öyle 👍 🌸 her çocuk mutlu bir dünyada doğmayı ve yaşamayı hak edecek kadar masum , temiz ve günahsız oluyorlar
🌺🤗🤗🌸
Onlar henüz Melek, o yüzden evet bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?